mobilskal med tidningspapper

2012-08-27 / 19:33:32
För att göra ett mobilskal med tidningspapper kommer du behöva en tidning såklart, ett mobilskal, penser eller liknande och sen dekopagelack. Sådant lack går att hitta på Panduro och används för att kunna använda papper som dekoration.
 
Om mobilskalet inte är helt nytt, torka då av det med lite Röd-sprit. Detta tar bort ev. smuts vilket gör att pappret och lacken sitter bättre. Klipp sedan ut olika stora bitar ur tidningen. Jag rekomenderar ganska små, de är lättare att pussla ihop. Börja sedan lacka.
 
Lacka först på själva skalet där du vill fästa tidningsbiten. Sedan lägger du på pappret och lackar ovansidan. Sen är det bara att fortsätta så och att bitarna överlappar varandra spelar ingen roll, jag tycker bara det blir snyggt.
 
När du täckt hela skalet låter du lacken torka. När det är helt torrt lackar du ett extra lager så att du är säker på att det är ganska jämt fördelat överallt och för att förhindra att bitarna lossnar. Hoppas det funkar lika bra för er som det gjorde för mig! KRAM!

Kommentarer
Postat av: Joizen

Gud vad coolt :D

2012-08-27 @ 21:00:23
Postat av: Kicki

Skit snyggt!!
/ din kusin

2012-09-06 @ 15:31:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: