Bråvalla genom telefon

2015-07-01 / 19:36:05

Jag och Maria kom fram, möttes av spöregn och stod 1,5h i fel kö.Tvingas går runt hela området, i ännu mer spöregn för att äntligen hitta rätt camping. Sätter upp tält och öppnar varsin cider för att fira vad vi åstadkommit. Stackars Johanna som glömt sin biljett hemma anländer efter att ha kämpat sig från Stockholm ensam och vi får alla efterlängtad middag i solen. 


Vår käre Ludvig glider in på campingen. Han kom senare på grund av jobb och lyckas träffa trevliga norrmän på vägen och snålskjutar med dem hela vägen fram. 


Efter mycket om och men var vi i alla fall alla samlade. Vi har njutit av konserter, kall öl och cider, trevligt umgänge och mysiga dagar. Vi har dansat in i gryningen till Håkan Hellström och sjungit oss hesa. 


Jag, Maria och Johanna har också blivit proffs på power naps och jag blev gruppens mest rutinerade duschare. 


Jag har levt i min röda bandana, gul Regnjacka och fått skavsår på smalbenen av mina gummistövlar. Men det gjorde ingenting. 


Till och med folkmassor har jag lärt mig uppskatta. Den gemensamma sången och dansen. De färgglada lamporna och konfettin. Allt var så underbart. 


Äventyr har vi haft, som när vi (jag) var 100% på att vi skulle åka rullskridskor men hamnade i ett stort lysande tält som påminde om ett barnprogram. Men vi har också spelat kort och druckit drinkar i världens bästa tält. 


Nästa år kör vi igen. Vi är ju rutinerade nu! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: