friends

2012-07-27 / 12:50:32
Tänkte blogga igår, eller jag bloggade igår men det gick inte att publicera. Vet inte vad det var för fel men men... Igår hade vi en jättemysig sommardag trots att inte solen kände för att titta fram. Jag, mamma och Ellie åkte till Sigtuna tillsammans med två andra familjer och spelade minigolf. Och gissa vem som vann!! Jag räknar numera mig själv som ett proffs. Sen kom alla hem till oss och så beställde vi pizza som vi käkade i trädgården. För även om det inte var slogit var det varmt ute! MYSIGT VÄRRE! 

lite extra

2012-07-27 / 00:06:02
Det blev inte så mycket med den där photoshooten. När jag och Johanna väl kom tillbaka till Anna var vi alla så varma och det var bara svettigt och allmänt jobbigt så vi kände inte riktigt för att ta på oss massa fina kläder och ta massa foton. Så vi cyklade och badade istället. På vägen hem köpta vi med oss lite godsaker. MUMS! 

snabbis

2012-07-25 / 16:35:20
Hem snabbt, sillunch med familjen, nya kläder och packa badkläder. Nu blir det tillbaka till Anna och lite photoshoot med tjejerna. Mys!

senaste dagarna

2012-07-24 / 14:38:50
Igår blev det myskväll hos fina Jossan. Jag och Ellie åkte över till henne vid 5 och sen drog vi och handlade fryspizza man kan värma i ugnen. Väldigt enkelt men väldigt gott. Sen blev det hemmabio med massa godis. Egentligen mycket mysigare än bio, även om det är coolt med stor skärm. Till slut hamnade vi ute på balkongen där vi satt till tolv och lyssnade på massa gamla låtar, pratade och drack massor av te. Älskar mina fina kompisar, vår vecka på landet senare i sommar kommer bli grym.
 
Idag ska jag hem till Anna tillsammans med Johanna. Man har fullt upp nu på sommaren, haha! Men vi ska också ha lite myskväll. Underbart!

om jag nu har några läsare

2012-07-22 / 21:47:54
Ledsen att jag bloggat så segt. Men idag har jag och familjen varit i Vaxholm. Jättemysigt! Vi käkade mjukglass, vandrade runt i hamnen, jag och Ellie badade och sen åt vi lunch. Också detta gjorde vi i hamnen. Bästa sommartraditionen - mjukglass och bad i Vaxholm. Vi har gjort det tillsammans så länge jag kan komma ihåg. Mysigt värre!

sommarlyx

2012-07-21 / 12:34:51
Jordgubbar och nutella - en bra och lyxig start på dagen!

Långsam som jag är

2012-07-20 / 22:17:17
Sitter nu här igen och skriver en snabbis. Även om jag har lata dagar blir det inte så mycket bloggande. Spenderar större delen av dagenmed en bra bok och sen på kvällarna blir det midda med familjen och ofta spel ute i partytältet. Sen blir det inte sängdags fören sent på natten då jag och syrran sitter uppe och kollar på Desperate House Wives. Idag har ja i varje fall badat fotbad i trädgården! Ett hett sommartips från mig. Ta inte ut ditt elektriska dock, jag använde bara en balja med badsalt och varmt vatten. Jätteenkelt men det blir mycket mysigare om man sitter ute. Nu ska jag och la familia kolla på lite film, men jag kan slå vad om att det flästa av oss somnar. Så godnatt då!

Dagens

2012-07-19 / 22:39:32
Pimpade mitt halsband idag, satte bara på ett fjäderörhänge vilket fick det att se ut som ett helt nytt halsband. Så det är mitt tips om du vill få lite nya smycken! 

Kämpar

2012-07-17 / 12:14:17
När man inser att Spotify inte fungerar på mobilen, då blir det jobbigt!! Nu har jag gjort en spellista med minst 250 låtar, och den ökar snabbt. Alla dessa ska jag ladda ner till min iPod, riktig evighets-göra helt enkelt. Men jag tar några i taget, några låtar varje dag. Men det är jobbigt i alla fal...!

fullt upp

2012-07-16 / 11:37:59
Lyckades inte ladda upp mer än en bild idag, bajs också! Men jag är också ledsen att bloggen stått lite stilla. Först var jag i Frankrike, sen var jag arg för att bilduppladdningen inte funkade och sen har jag varit med fina Johanna nu i tre dagar. För två dagar sen, den 14 juli, sprangs det faktiskt ett marathon precis där jag bor! Det är så att för exakt 100 år sen. år 1912, sprangs OS Marathonet här när det var OS i Sverige. Så nu sprangs jubileumsmaran. Från stan och Stadion, ut till sollentuna när jag bor, vända och sen sprang de hela vägen tillbaka. Många människor passera, tror det var ungefär 10000 löpare! OCh sen vid klockan sex var det lika dött igen, som om inget av det ägt rum! Nu idag ska jag ha en lat mycig dag för mig själv, tyvärr blåser det en del men lite sol ska jag nog få!

mer fina foton

2012-07-14 / 18:45:51

anfall

2012-07-11 / 15:33:15
 Det fungerar inte att ladda upp bilder på nya blogg.se och jag håller helt seriöst på att få nervsammanbrott. Vill bara slå sönder datorn.... Får ta hjälp av en hammare eller nått! Det har varit seg men idag efter att ha försökt med olika bilder typ 100 gånger vardera så pallar jag inte mer......!! Försöker kanske senare igen.

ett litet hus i frankrike

2012-07-10 / 15:40:35
Så ja påbörar bidvsandet med några bider på huset v hadehyrt. Jättegulligt hus med blåa fönsterluckor, jag blev nästan lite kär. Vi var nog först där för sommaren så tyvärr var det väldigt fukigt inne pga värmen. Men vi små barn som bodde på övervånigen hade det mycket torrare. Vi bode 2 km utanför en liten by som hetter Champ St Pére. Jättesöt by, men man såg typ aldrig några människor ute ärvi åkte igenom. Ett bageri med supergoda baguetter hade de i alla all så det har vi haft gott om. Mysigt värre måste jag säga!

Då var man hemma i Sverige

2012-07-10 / 10:44:28
Hej och välkommen hem får jag väl säga till mig själv! Har haft det jättemysigt i Frankrike med massa god mat, finna  städer och byar och mysigt sällskap. Ska berätta allt för er med en massa bilder men jag ville börja med att hälsa att jag är hemma. Kram!