dag 18 - favoritklippet på youtube

2012-11-29 / 07:04:00
Detta är i alla fall det roligaste klippet jag vet. Första gången jag såg det, på min kusins blogg (länk), så höll jag på att garva ihjäl mig. Jag avslöjar inte mer. Titta och njut. 

fyra önskningar från Monki

2012-11-28 / 21:53:07
Julen närmar sig och ven dör inte lite vid tanken på en av dessa mysiga tröjor i vinter? Nu har det ju börjat snöa! Och det ska snöa massor i veckan. Så nu har vi fyra små fina tröjor till på önskelistan. Mys!

kände för svart

2012-11-28 / 10:55:35
Klänning/linne från HM stickad tröja från Lindex (mucho gammal) 
 
Gillar att min gitarr fyller rummet igen. Stämde den i helgen för första gången på typ ett år. Tro nu inte att jag kan spela! Jag kan ta några ackord och jag vill gärna lära mig. I jul när jag har mer tid ska jag allt ge mig på några låtar. Hoppas ni får en bra dag. Nu ska jag kolla om det är något i matten jag ska kolla på igen sen så bär det av till skolan. Bara engelska en timme sen blir det proooov...

dag 17 - en random bild på mig

2012-11-28 / 09:04:34
Jenny går i sjuan. Johanna har fått en kamera. Lycka!

var är snön...?

2012-11-28 / 09:00:03
Igår regnade det non-stop. Spöregn, duggregn och storm. Tror ni jag satt inne, myste och drack varm choklad? Svar nej! Jag börjar dagen med att gå till skolan och anstränga mig till max för att se till att mitt paraply inte vänder sig ut och in. Väl i skolan blir det dags för idrott. Vi börjar med en timme teori men sen blir det coupertest, i regnet, 2.2 km.....
 
Springandet gick dock över förväntan. Klarade mig trotts underställ, t-shirt, fleece, halsduk och vantar, in på en tid på 9.32. Väl hemma satte jag på mig ett par efterlängtade mjukisbyxor och pluggade matte med Johanna. Idag blir det prov. Blä!

när man tar en paus

2012-11-26 / 20:52:51
När man kommer hem från träningen, när man har pluggat och är nyduschad (och har nyrakade ben!!!!) det är en skön känsla det. Nu ska jag och la familia dricka te och ta en liten stund framför TVn. Vi följer nämligen en dansk serie som heter Lykke. Går på SVT på måndagar så det är en mysig liten stund av dagen att se fram emot! 

dag 16 - färger

2012-11-25 / 22:02:08
Jag kan bara säga att blått är vakert. Himlen och havet. Blått blir man alltid glad av att se. Allra sista bilden får mig bara på så bra humör. Önskar jag kunde hoppa skolan nu och flyga in på den stranden. 

man måste ju ha pluggmusik...

2012-11-25 / 13:02:44
Japp, då sitter man här med matteprovet runt hörnet. Ska ha prov på typ tre kapitel på onsdag så det är bara att sitta nu. Känner att jag bör göra så mycket som möjligt idag annars komer jag bara vara sur, stressad och må dåligt imorgon. Nej, nu är min lilla paus över, så musiken på högsta volym! 

jag suger på att blogga

2012-11-24 / 16:10:56
stressig vecka - stressig helg. Helgen är i alla fall underbart rolig!

dag 15 - my crib

2012-11-22 / 20:55:48
Welcome welcome dear ones.
 
Här sover jag då. Bästaste filten och en ljussling längsmed sängkanten. Ganska så mysigt va? 
 
Älskar foton av alla de slag och RAMAR! 
 
Mer foton!

Sist men inte minst har vi le utsikt från min säng. Jag älskar och avgudar min bokhylla! 

adios amigos

2012-11-22 / 07:41:52
Skolplikten kallar. Men jag har en mysig tröja på mig i alla fall!

Ont om inlägg

2012-11-19 / 22:15:28
Denna veckan kommer det gå segt, så mycket på gång. Plugg, volleyboll, dansgenrep och dansuppvisnning. Dessutom blir det bio på torsdag - Yaaaaaaay!

dag 14 - mina nördspel

2012-11-18 / 20:39:03
  • Bakery Story
  • Wordfeud 
  • The Sims
  • Super Mario bros. 
Riktigt kul, riktigt nördigt och riktigt mysigt. Helt underbart kul nät man har lite extra tid över. 

när lillasyrran tipsar

2012-11-18 / 20:01:30
Man hör mycket bra när man går förbi Ellinors rum, mycket bar musik.. Lyssnade en del på Oasis för något år sen eller två men nu blev det typ lite "OMG vilken underbar låt" känsla och nu kan jag inte sluta lyssna på denna. Supermysig att plugga till också, det är alltid en bonus nu för tiden... 

Bara jag och matten

2012-11-18 / 17:46:56
Efter en mycket lyckad dag i volleyboll-hallen, vinst med 3-0, sitter jag nu och pluggar matte. Detta håller på att bli min vardag. Men jag har också kommit att tycka att matte kanske inte är så illa i alla fall. I alla fall så länge man fattar ved det är man ska göra. Nu ska jag kämpa vidare, men jag är snart klar i alla fall. 
 

dag 13 - min fina familj

2012-11-15 / 21:33:53
Tror inte mina fina familjemedlemmar är så sugna på att jag lägger upp bilder på dem här men min fina familj är värd all uppmärksamhet ändå. Bor ju då med min mams och min paps och så min fina syster Ellinor som är drygt ett år yngre än jag. Att det inte är så stor skillnad i ålder mellan oss kan vara en av orsakerna till att vi är så nära varandra. Bråka av oss kan jag säga att vi gjorde som små så nu är det som att ha sin kompis hemma. 
 
Sen har jag ju min lilla tax Urban också. Så fin, vacker och underbar. Glad, söt och kärleksfull sedan sex år tillbaka. 

jag köpte mig en långkjol

2012-11-15 / 20:48:00
Långkjol från Gina vit tröja från Gina
 
I tisdags var jag ju, som ni redan har hört, i Kista en liten runda innan Twinight. Bland annat inhandlades denna mycket efterlängtade långkjol från Ginatricot. Kan bara säga att jag älskar den -  så 299 kr var den lungt värd. Det är så skönt att det går så lätt att matcha med ALLT! En enkel tröja, en stickad mysis eller något finare. Min nya kärlek helt enkelt! 
 

twinight 13 november

2012-11-14 / 21:35:00
Bilderna kanske inte blev av superkvalité men här får ni en snabb resumé av gårdagskvällen. Slutade skola vid två och gick då hem till Johanna. Vi drack te och myste innan vi gav oss iväg till Kista centrum vid fem. Efter lite shopping kom Alice in och vi åt lite middag tillsammans. Godis och julmust inhandlades och jag kan avsluta med att säga att alla ni som ser fram emot Breaking Dawn part 2 kommer att bli nöjda och belåtna. Det var en underbar dag då en nörd som jag fick vara omgiven av andra jublande, skrattande och gråtandes nördar.

dag 12 - i min väska

2012-11-14 / 10:30:22
Man, eller i alla fall jag, skiftar både väska och innehåll i den ganska ofta men det är en del saker som man kan säga är återkommande. Här har ni i alla fall prylarna som 90% av tiden syller min väska. Den lilla söta burken, det är minttabletter. Mums att ha i väskan at all time! 
 

om stockholm ändå vore färgglatt

2012-11-12 / 21:16:23
Jag älskar Stockholm något så extremt. Jag tycker det är en väldigt vacker stad det är jag bor i. Men om man ändå kunde hitta rosa hus. Hur underbart skulle det inte vara då? Haha! Vi hittade flera sådana här huslängor när vi gick rund i Notting Hill, jag blev nästan kär!

som den sanna nörd jag är

2012-11-12 / 07:12:17
Jag vill täcka mitt um med böcker, mitt hus med böcker. Kunna plocka upp en bra bok var man än är. Dessutom tycker jag att böcker är vackra, inte bara sidorna berättaren en historia, även omslaget. Gamla och nya böcker, fantasy, deckare, kärlek... Jag vill äga ett bibliotek. 
 
Men jag hinner inte fixka något sådant idag, nu måste jag göra mig iordning. Skolplikten kallar. 

jo det löser sig till slut

2012-11-10 / 09:53:18
Just nu har jag slutat vara ledsen och deprimerad. Munter jag låter. Och nu innan jag börjar förklara så är jag ledsen att jag bombar er med känslor och åsikter, men jag måste bara skriva av mig ibland. Jag hade långt hår men bestämde mig för ett år sedan att klippa av det. Det blev en stor förändring men det var mitt val och det var kul att göra någonting nytt. Men sen bestämde jag mig för att börja spara ut det igen. 
 
Igår var jag och klippte mig. Håret hade vuxit ut ganska långt och jag älskade mitt hår något extremt. Men jag bestämde mig ändå för att klippa upp det lite. Sen vet jag inte om jag och frisören missförstod varandra eller om jag missförstod hur uppklippt var - men det blev inte som jag väntat mig. Men jag älskar min frisör så ingenting var hennes fel. Det blev bara en förändring jag inte gillade. När jag kom hem bara grät jag. Och jag vet att det förmodligen är töntigt att gråta över en sån sak, men jag kunde inte sluta. JAg tyckte det blev kort, tjockheten i håret försvann och det såg konstigt ut utsläppt. Men mamma sa "du klippte ju det kort innan, då grät du inte" och nej det gjorde jag inte, men då var det mitt val. 
 
Idag har jag dock lugnat ner mig. OCh jag vet hur mycket jag kommer tjäna på det jag gjort. Håret kommer bli mycket finare när det blir längre sen. Det kommer bli lättare, för det blir lätt väldigt tungt då mitt hår är väldigt tjockt. Jag kommer dessutom slippa tjocka kvastar i ändarna på flätor. Så trotts att jag just nu är missnöjd så kommer mitt långa hår sen bli underbart! Det är bara och vänta och längta! Allt ordnar sig, och det är en dum sak att grubbla över. 

när plugg och förkylning tar över

2012-11-08 / 21:47:14
Har haft en hel del plugg den här veckan. Bokdisskussion, prov och så ska jag hålla tal. Dessutom har jag behövt jobba lite matte. När jag inte har pluggat har jag inte riktigt orkat blogga. Men i helgen och imorn (om jag är hemma) ska jag försöka fixa lite på designen och kanske blogga lite mer. Ska dessutom påbörja 30-dagars-bloggutmaningen igen. Yaaay! 

något så extremt rörande

2012-11-07 / 18:45:00
Jag grät, det är allt jag säger. Så rörd blir man. 

låter julkänslorna ta över

2012-11-06 / 07:35:40
 
 Bilder från weheartit.com
 
Har sjungit jusånger i en vecka nu, konstant. Men givetvis har jag nynnat lite på dem sedan skolan börjde typ. Jag är en sån människa helt enkelt. Julen är det underbaraste tiden ever. Snö, packet, ljus, känslor, vänner, förväntan, choklad, mat, UNDERBART! Så lite vardagssyssla när man har tid över - kolla på fina julbilder på weheartit. Får upp humöret på ett ögonblick.

lets trotsa el sjukdom

2012-11-05 / 07:38:26
Jeans från Dr Denim topp från New Look i LONDON 
 
Sist jag var sjuk hade jag mystiskt nog bara feber men nu kommer förkylningen krypande. Täppt i näsan, tjock i halsen och svullen i öronen. Kanske låter lite konstigt men det är typ förstadiet till öroninflammation. Nu blir det dråga näsdroppar så kanske jag slipper penicilin sen. Men jag mår inte så dåligt, jag trotsar helt enkelt sjukdomen och knatar iväg till skolan!

kärlek för notting hill

2012-11-04 / 20:07:00

Nu har jag även sett Notting Hill på riktigt också! Helt underbart mysigt med massa små och söta butiker, småsaker och vackra antika saker. Mamma berättade att det en gång var slumm där många konstnärer och skådisar bodde. Men nu är det upprustat och så. Jag ble jättetaggad att bo där men drömmen dog när jag insåg att det verkligen inte är slumm längre, det är svindyrt. Jag vill ju plugga eller jobba som au pair i London. Jag bara älskar London!

underground

2012-11-03 / 13:23:17
Åka tunnelbana i London va långt mycket mer logiskt än vad jag trodde det skulle vara. Det var nästan lätt. Om man jämför med stockholm som har typ tre tunnelbanelinjer så har London typ 20! Fattar ni hur många stationer det är!? Men trotts det var allting så logiskt som jag sa, att jag klarade av det utan problem. Så om ni åker till London, satsa på att ta er rund med tunnelbanan. Dessutom är vissa av stationerna orginal med kaklet och allting sånt. Det är precis som på film, haha!

introducing london

2012-11-02 / 20:12:12