höstlovet har kommit

2012-10-29 / 12:28:08
Hemma från en volleybollhelg i Kungälv med en bronsmedalj i väskan. Ganska lycklig om man säger så! Vi spelade kanske sådär första dan vilket minskade våra chanser till final men andra dagen var vi grymma! Prisutdelningen blev dock försenad så i och med en 7 timmar lång bussresa var jag inte hemma fören vin halv två . Sov ganska länge men jag e ändå trött som attan. 
 
Kommer inte ha möjlighet att uppdatera bloggen så mycket nu som jag redan nämt men jag ska försöka hålla instagram rullande. Så följ mig @littlemejenny så ses vi när jag kommer hem igen. 

hej då for now

2012-10-26 / 11:52:38
God morgon världen. Lovade fler inlägg av 30-dagars utmaningen idag men jag har inte hunnit förbereda något. Helt ärligt har jag inte orkat. Har skrivit klart en svenskauppgift, räknat lite matte, duschat oh packat klart allting. Nu ska jag om en liten stund bege mig till skolan och direkt därifrån vid 15.30 går lagets buss mot soliga Kungälv. Hm, inte riktigt sant. Slänger in en bild på kommunens ICA Maxi så kanske ni förstår vad jag menar... Så höstlovsbloggandet kan bli segt men desto mer har jag ju att berätta sen! 

tjo nu blir det segt

2012-10-25 / 21:27:39
Har faktiskt inte förerett dag 12 än, har spenderat dagen med att packa inför Kungälv. Åker dit i helgen med volleybollaget och vi är taggade för vinst! Men ni ska få lite bloggning imorgon eftersom vår underbara mattelärare ställt in vår lektion så vi börjar 12.40. Imorgon bitti blir det bloggning och läxor. Ska fixa massor så jag slipper tänka på plugg under höstlovet. Lider just nu av extrema lyckorus, det är HÖSTLOV!

dag 11 - min musik

2012-10-24 / 22:02:48
Att säga att jag har någon speciell musikstil vore fel. Jag har olika favoriter under olika perioder. Green Day är dock ett band som jag alltid tyckt väldigt mycket om och favoritlåten just nu kommer från deras nya album UNO! 

mitt i höstmörkret

2012-10-24 / 19:15:38
Jeans dr. Denim, linne Monki, kofta HM
 
Trotsade höstekylan och gick i bara linne till skolan. Slapp frysa större delen av tiden men efter lunch ble det kallt. Klarade mig igenom dagen med hjälp av min halsduk!

godnatt

2012-10-23 / 22:35:52
Ledsen för segt bloggande men nu efter träning så är jag trött. Har precis duschat och ska göra mig iordning och sova länge. Har sovorgon imorn så jag får sova till åtta. Helt obegripligt hur stor skillnad en och en halv timma extra kan göra. Så godnatt på er! 

dag 10 - smink

2012-10-23 / 18:59:16
Liquid eyeliner från HM, mascara från Maybellin New York, conceler från The Body Shop, ögonbrynspenna från HM, en ögonfransböjare och ett mineralpuder från L'oréal PARIS nyas D1 - W1. 
 
Mitt smink är inte särskilt avanserat. Jag börjar bara med att skölja ansiktet rent med vatten. Sedan använder jag min conceler (som egentligen är en foundation som jag använder på mitt lilla egna sätt) och lägger på under ögonen och på eventuella finnar eller märken. Sedan använder jag minimalt med puder bara så att det fräschar upp lite. Jag använder eyelinern vid de övre fransarna och sen kör vi bara på med mascara. Vissa dagar fyller jag i ögonbrynen lite. Inte så att det blir någon stor skillnad men jag fyller helt enkelt bara i dem så att de ser jämnare ut. Hoppas att detta var extremt underhållande! 

dag 9 - min tax och jag

2012-10-22 / 21:01:41
Sommaren 2006 hämtade vi våran lilla fina tax Urban. Han hette dock inte Urban när vi träffade honom första gången. Han kommer från en kull på tre valpar vilka hette Emil, Alfred och Griseknoen och lilla griseknoen blev vår. Bilderna kommer från första besöket då Urban bara var 3 veckor gammal. 
 
Urban är lugn och snäll och lekfull. Här är två bilder på honom och hans bästis Malte. Malte är Johannas vovsing så de får träffas en hel del. De är väl lite som syskon och har känt varandra sedan vi hämtade dem samma vecka. Dessutom är det vara 3 dagar i åldersskillnad. 
 
Här har vi flytväskhunden. Urban älskar att åka båt och bil och typ allt. Han är ganska lätt att ha med sig. Vet inte hur jag ska beskriva min hund med ord. Orden räcker helt enkelt inte till. JAg älskar honom så mycket bara! 

bloggfri helg

2012-10-22 / 20:43:30
Spenderade lördagen hemma hos Johannas familj då vi planerade sommaren och sen när mamma och pappa gick hem stannade jag och min syster kvar, Det blev god mat, spel och de två sista Harry Potter filmerna. kom inte hem igen fören eftermiddag på söndag. Ikväll och denna veckan ska det dock bli ändring. 

dag 9 är planerad

2012-10-20 / 15:01:23
Hinner dock inte skriva det inlägget nu med alla bilder. Det kommer imorgon istället :D

Dagens smoothie

2012-10-20 / 11:29:26
Det blir ganska bra bilder med gamla goda digitalkameran ändå! Ska vänta med att köpa en kamera tills efter höstlovet. Nu ska jag shoppa london! Denna morgonen (liksom många helgmornar) gjordes det smoothie hemma hos oss. Jag gjorde en med hallon och björnbär idag och den blevv jättelyckad. Vi har inggen yoghurt i eller så. Istället använder vi oss av banan och lite juice så blir det bara en enda stor fruktbomb! 

Dag 8 - äldsta och nyaste profilbilden på facebook. Skillnad?

2012-10-19 / 18:28:25
Haha jag tycker att det är enorm skillnad. Vad tycker ni? 

next masterchef

2012-10-19 / 12:21:00
Har tittat väldigt mycket på Masterchef under min tid som sjukling. Ett tag var jag inte så suktad av all mat men ju friskare jag blev ju mer sugen blev jag. När jag vaknade imorse och min feber var tillbaka bestämde jag mig för att det inte skulle håll amig i soffan HELA dagnen. Så jag började med att baka. 
 
Receptet - 12 st chokladmuffins
150g honung                                            Till glacyren       
100g farinsocker                                       225g florsocker
75g smör                                                 25g kakao
3 msk mjölk                                             25g strösocker
250g mjöl                                                 3 msk vatten
2 tsk bakpulver
2 msk kakao
2 ägg, vispade
 
1. Värm ugnen till 150 grader. Klä en muffinsplåt med 12 hål med pappersformar
2. Värm honung, socker, smör, och mjölk i en kastrull tills sockret har löst sig. Rör om och låt sedan blandningen svalna. 
3. Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en bunke. Rör samman den avsvalnade honungsblandningen med ingredienserna i bunken. Rör sedan ner det vispade ägget tills smeten är jämn. 
4. Skeda upp smeten i formarna och grädda muffinsen i ugnen i 25 minuter. Låt dem sedan svalna på plåten innan du flyttar över dem på bakgaller. 
5. Glasyren: Sikta ner florsocker i en bunke. Värm kakao, socker och vatten på låg värme tills sockret har löst sig. Låt blandingen koka upp. Häll blandningen på florsockret och blanda till en jämn smet. Bre på glasyren på muffinsen medan den fortfarande är varm för den stelnar snabbt! 

dag 7 - favoritgodiset

2012-10-18 / 17:03:00
Bilder från weheartit.com
 
Som jag har nämnt tidigare har jag en extrem körlek till choklad. Absoluta favoriten är maramou men vilken svensk gillar inte marabou? Om jag måste välja mellan marabous olika smaker så gillar jag nog mintkrokant, non-stop och vanlig mjölkchoklad mest. Ett annat godis jag verkligen älskar är polkagrisar! 

I am fit for fight

2012-10-18 / 16:50:53
Jag överlevde en hel dag i skolan, amazing! Första tvåtimmarslektionen i spanska var döden. Ville bara lägga mig ner och såva i något hön, men nej jag överlevde. Under håltimman var jag fortfarande lite dead-walker med huvudverk men efter en huvudvärkstablett var jag fit for fight igen. 
 
Kändes bra att vara lite kring människor igen kan man säga. Lunchen var jättegod och min matlust är dessutom tillbaka. Over all var det en bra dag! Dessutm brilljerade jag på algebra idag på matten, bara så ni vet lixom! 

Dag 6 - favort(er) i garderoben

2012-10-16 / 19:43:37
Höst, höst, höst. Eller det är i alla fall vad bilden säger till mig. Favoriterna som ni förmodligen sett på mig en massor hör på bloggen är mina svarta jeans från dr.Denim och min gula halsduk från Vila. Those are da shit! Men min vinröda tunika från Gina och min stickade tröja från Mango är också enormt stora favoriter - speciellt tillsammans. Sockorna var jag bara tvungen att slänga in i bilden, för alla som känner mig vet att det nog är mitt absoluta favoritplagg. Oavsett vad jag har på mig i övrig, ett par sockor i kylan sitter aldrig fel!

inte speciellt peppad

2012-10-15 / 11:21:00
Fortfarande bajstrött trotts att febern har gått ner. Mår lite bättre men har inte ork att blogga massor. 30-dagars grejen återupptas då jag mår bättre. Sitter (ligger halvt död) just nu i soffan igen efter en efterlängtad dusch. Fine ipren får en att må bättre och det drar ner febern men det har sina nackdelar. 
 
Från att ha feberfrossa, hacka tänder och ha gåshud över hela kroppen början man svettas som en gris och får sånna terrible urges att sätta på sig bikini och springa ner till sjön och ta ett dopp. Fast det hade varit bäst med en isvak i trädgården. Nu ska jag lata mig lite vid TVn och sen ska jag skriva klart mitt tal till svenskan. 

39.6 grader

2012-10-14 / 09:27:03
Gick och lade mig igår med hoppet att jag skulle må bättre idag när jag vaknade. Men när jag vaknade vid fyra, så kall att jag skallrade tänder trotts duntäcke och stängt fönster. Klädde på mig massor av kläder och lyckades sova lite till. Men termometern visar 39.6 grader så jag är nog inte så frisk. Nu ligger jag i soffan och kollar på Guldkompassen, en riktigt mysig favorit. 

ful med feber

2012-10-13 / 22:15:47
Fryser så jag hackar tänder och jag har ont i hela kroppen. Jag tror nog febern är på väg. 38.4 grader nu men vi får hoppas att det inte blir värre. Håll alla tummar och tår!

Dag 5 - nytagen bild på mig

2012-10-13 / 20:38:52
Så duktig att jag slänger in en så ny bild som från imorse. Alice och Johanna sov över och imorse gjorde vi varm choklad med grädde. Mums! Bilden har jag tagit från Johannas blogg HÄR. Vi hade det jättemysigt tillsammans med spel och film. Underbart!

Dag 4 - fritiden

2012-10-11 / 19:48:54
Just nu är min tid vid sidan av skolan ganska så lätt att beskriva - plugga, äta, träna, sova. Min volleyboll tar upp fyra dagar i veckan om man räknar med match och sen har jag dans varje onsdag. Såhär fullt har jag nästan alltid haft, och kan ni tänka er att jag innan hande fotboll också. Ovanpå allt annat! 
 
Jag älskar min volleyboll och vi tjejer är grymma. Vi har vunnit SVC (stockholm) U-17, SVC U-19, SM, Distriktsslaget, you name it. Turneringen i Kungälv som jag snart ska iväg på igen, den har vi också vunnit några gånger. Själv spelar jag libero vilket kanske inte säger er alls mycket, men jag spelar också passare en del. 
Dansen är någontin jag har hållt på med sedan fyran ungefär. Vi har två uppvisningar varje år och det är alltid lika roligt. Jag älskar dansen, man är alltid så lycklig när man går därifrån. 
 
Trotts alla räningar hinner jag med, och älskar att, vara med alla mina fina vänner. Och trotts att det är mycket är det träningarna och vännerna som gör allt plugg lättare, mer överkomligt. Jag kan inte säga att jag haft det svårt i skolan så, men träningarna gör det lättare att kämpa sig framåt. 

svart, svart och mer svart

2012-10-11 / 07:45:47
Jag kände för helsvart idag. Linne HM, Jeans Dr. Denim, kofta HM, mobilfodral Åhléns
 
Bara 5 grader ute just nu. Jag tror jag kommer lida av svåra köldskador lagom till att jag kommit fram till skolan. Men nu ska vi inte klaga, jag bor trotts allt inte i Sibirien. Ellinor rotade fram våra vinterjackor nu på morgonen så snart blir det väl av att använda den. Men inte än, jag vill njuta lite till över min höstjacka! 

Dag 3 - bästa boken jag läst

2012-10-10 / 19:22:33
När man läser så mycket som jag är det extremt svårt att bestämma sig för EN bok. Därför har jag nu tänkt att tipsa om mina tre favoritserier (om man bortser från twilight). 
 
Den mörka materian av Philip Pullman. Genom alla tre böckerna får man följa flicka Lyra som bor i ett paralellt universom där din själ, istället för att vara en del av dig, vandrar bredvid dig som ett djur och hennes värld är påväg att förändras på ett sätt som ingen någonsin hade kunnat vänta sig. 
 
Blöckhjärta, bläckmagi och blöckdöd av Cornelia Funke är helt otroliga böcker, speciellt den första boken. Man får följa flickan Meggie som, som liten, förlorade sin mamma men hon vet inte mer än att hon försvann. Hon får också lära att hennes pappas otroliga gåva också kan vara en börda hon fått ärva. Han kan nämnligen genom att läsa högt ur böcker väcka sagorna till liv. 
 
Harry Potter böckerna av J.K Rowling behöver jag nog inte ens beskriva. Det räcker med att säga att de alla är awesome! Men som ni märker är jag en riktig fantasy-flicka. Tycker det är så underbart att drömma sig bort en stund och glömma verkligheten. Fast ibland kan det nästan kännas lite deprimerande att allt detta inte kan hända i verkligheten. Jag vill också gå på Hogwarts! 

Godmorgon världen

2012-10-10 / 09:35:59
Jag lever livet på mina sovmornar. Börjar skolan 10.25 så jag kan gå upp vid 8.00, äta seg frukost, gå med hunden och dusch och tvätta håret. Idag var jag till och med så snabb att jag just nu hinner blogga. Efter skolan idag ska jag plugga massa matte och sen är det dans. Ganska skönt att min danslektion är på skolan så jag kan sitta kvar och plugga om jag har mycket att göra. 
 
Ikväll måste det bokas biljetter till Twinight också. Det är nummer ett på min liste när jag kommer hem. Om inte fina snälla mamsen kan hjälpa mig när hon kommer hem från jobbet. Det ska bli underbart kul och awesome! Ska gå med Alice och Johanna den 14 november, åh, kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar. 

Dag 2 - 20 saker ni kanske inte vet om mig

2012-10-09 / 16:48:26
Jag känner extrema behov av O'boy på måndagar
Jag är egentligen en riktig Twilight-nörd
Jag har väldigt svårt för skräckfilmer men trotts det ser jag dem ibland
Jag älskar att baka och önskar jag hade mer tid och ork för det
Jag är jättenära min fina kusin Christina, hennes blogg hittar ni HÄR
Jag är en väldigt duktig läsare och läste en sommar 22 böcker
Favoritämnen i skolan är engelska och historia
Jag dricker väldigt mycket te. Alltid 2-3 koppar om dagen
Min insektsfobi gäller bara harkrankar
Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med
Jag fryser nästam alltid
Man ser mig alltid i raggsockor under hela vintern, hösten OCH våren
Jag har fortfarande ett antal gosedjur i sängen
Jag tänker redan på studenten
Choklad kan förgylla min dag
Jag skrattar hysteriskt åt det mesta om jag är trött
Jag klarar inte av att äta skolans potatisbullar och pytt-i-panna
Jag hade tandställning i nästan två år
Förra sommaren var jag på språkresa i Bournmouth, England i tre veckor
Jag är jättedålig på att använda smycken. 
 

stort steg, stort steg

2012-10-09 / 09:16:18
Nu har jag skaffat en mailadress till bloggen så att ni kan kontakta mig, at all times. Se om jag får nytta av den eller ej men just nu känns det väldigt abitiöst och nyttigt. Starkt jobbat Jenny, starkt jobbat. 
 
Adressen är ; [email protected]

no words - jag saknar helt enkelt sommaren

2012-10-08 / 21:12:00

Dag 1 - vem är jag?

2012-10-08 / 18:09:15
Ja, vem är egentligen Jenny. Att beskriva sig själv utan att vara alldeles för långdragen samtidigt som man ska verkla lite intressant, det är inte lätt. Men man måste ju börja någonstans. Så vi börjar för 16 år sedan. Jag
föddes 1 månad för tidigt under en snöstorm i februari, endast som ett litet knyte på ungefärliga 2,5 kg. Enligt mamma och pappa var jag ganska så intresserad av att sova redan i tidigt ålder. Ungefär 20 månader senare föddes min lillasyster och det var kul att bli storasyster! Tycker extra mycket om att det inte är så stor skillnad i ålder mellan mig och min syrra. 
 
Under tidiga år var jag bra på att gå i sömnen. Finns historier om då jag bett om kastruller och liknande. Jag gick på barngympa och därifrån finns många underhållande videofilmer. Gick lågstadiet på en skola i närheten där jag bor och många vänner därifrån umgås jag fortfarande massor med. En av dessa fina vänner är Johanna och hennes blogg kan ni kolla in på HÄR. En annan är Josefine som jag faktiskt ska hjälpa skaffa blogg så henne får ni också se till att följa senare! 
 
Började på volleyboll i trean och nu efter X antal år är jag fotarande kvar och älskar det. Spelade också fotboll i massor av år men slutade för ca 2 år sen. Tro det eller ej men jag gick faktiskt i en fotbollsklass. Dansar gör jag också. Varje onsdag sedan fjärde klass så jag är en upptagen kvinna! Haha! Men i övrigt är jag en abitiös tjej som försöker satsa massor i skolan, träna volleyboll, umgås med vänner, shoppa och blogga. Så nu ska jag faktiskt hoppa in i bilen och dra iväg mot veckans första träning. 

30 dagars bloggande

2012-10-08 / 07:50:19
Dag 1. Vem är jag?
Dag 2. 20 saker som ni kanske inte vet om mig.
Dag 3. Bästa boken jag läst
Dag 4. Fritiden
Dag 5. Nytagen bild på mig.
Dag 6. Favorit i garderoben
Dag 7. Favorit godiset.
Dag 8. Äldsta och nyaste profilbilden på Facebook, skillnad eller ej?
Dag 9. Min lilla tax och jag
Dag 10. Smink.
Dag 11. Min musik
Dag 12. I min väska
Dag 13. Min fina familj
Dag 14. Mina nördspel
Dag 15. Welcome to my crib
Dag 16. Färger
Dag 17. En random bild på mig.
Dag 18. Favorit klippet på YouTube.
Dag 19. En vanlig helg
Dag 20. Min födelsedag.
Dag 21. Vänner och viktiga personer
Dag 22. Får mig att garva
Dag 23. 10 bästa filmerna
Dag 24. Hiss & Diss!
Dag 25. Min stil.
Dag 26. En dag på skolan
Dag 27. Bästa vitsen
Dag 28. Nostalgihörnan
Dag 29. Nagelfixet.
Dag 30. Allt och lite till

pizzakväll och ove sundberg

2012-10-07 / 19:55:25
Vi förlorade tyvärr matchen idag mot Säter men vi spelade delvis verkligen på top. Det set som vi vann vann vi med 25-13. Så jag var nöjd när jag satte mig i bilen och sen sov jag två timmar hem. Väl hemma beställd vi pizza och nu sitter hela familjen framför TVn och inväntar premiären av Solsidan. Åh Solsidan, vad jag har längtat!
 
Ville också passa på att tacka för de kommentarer och tips jag fått till bloggen. Det är helt underbart att komma in på bolggen och ha massa nya kommentarer att läsa. Så kul att veta att folk verkligen läser det jag skriver. Nu börjar Solsidan och sen ska jag plugga det sista på kemin. Imorgon ska jag kicka ass på provet!

önskemål

2012-10-07 / 10:41:45
Nu ska jag snart iväg till Dalarna för att spela en match så jag är borta hela dagen. Men innan jag drar skulle jag vilja ställa en fråga till er; 
 
Vad skulle ni vilja se mer av här på bloggen? Vet inte om jag har läsare nog för att få några svar men man kan ju alltid hoppas. Hjälp mig lite och kom med förslag. 

favorit från hösten

2012-10-06 / 20:47:00
Just nu anser jag att det snart håller på att bli vinter. Trodde mina händer skulle trilla av idag av kyla. Här kommer en favorit från hösten som gått hittills i alla fall. Älskar mina svarta jeansleggings från Dr. Denim. Och de som känner mig vet att jag under de kallare årstiderna lever i mina stickade, varma tröjor. Så en perfekt höst-outfit helt enkelt. 

har idag lyckats

2012-10-06 / 17:32:03
  • skriva klart in novell
  • skriva sammanfattning av kemin
  • plugga kemi
  • plugga kemi 
  • plugga kemi
  • springa 2,4 km
Har varit superduktig idag. extrmt stolt över mig själv. Pluggade massor och massor av kemi så att jag inte ska behöva plugga så mycket imorgon. Eller jag kan inte plugga så mycket imorgon. Söndag är det nämligen säsongsstart i division 1 och vi ska åka till Säter och spela en match. Det tar två timmar dit och två timmar hem så jag kommer vara borta hela dagen... Lite segt, men spela kommer bli jättekul!

lycka

2012-10-05 / 21:56:48
Nu har jag en egen dator. Jag kan inte ens börja beskriva vilken lycka jag känner just nu. Vi hittade en Acer 13.3 tummare och jag är kär. När jag kom hem nu på kvällen välkomnar pappa mig med att säga att datorn var slut  butik och att vi ska kolla igen lite senare men att han i alla fall fixat en bra datorväska. Jag blev väl lite besviken men glad att pappa varit och kollat och det var ju bara att vänta tills fler kom in på lager. Lite senare kommer pappa inrusande i köket med en kasse från Elgiganten och ropar "Jag bara skojade" 
 
Nu har vi fixat antivirus och så har jag laddat ner lite roligare saker som spotify och Google Picasa. Nu ska jag bli bästa bloggaren ni någonsin sett!

trötter

2012-10-04 / 21:29:00
 
Idag ska denna trötta tjej gå och lägga sig tidigt. Jag kommer kanske få plugga lite imorgon också trotts att det är fredag men det kan det vara värt om jag kan få ha lite energi imorgon. Idag var jag verkligen jättetrött. En sak att berätta - har spontan vaccinerat mig mot livmoderhalscancer idag, lite sådär bara. Nej men jag och mina kompisar satt i cafét när en kvinna kom fram till oss och frågade om vi visste att skolan erbjöd vaccinet idag. Så jag kollade med mamma och hon fick bekräfta att det var okej och så. Vi har pratat om det ett tag och nu är jag igång. Måste ta två sprutor till dock... 
 
Bjuder på en favorit låt från Ed Sheeran. Lego House. Tycker även att det är extremt roligt att Rupert eller son jag mer känner honom, Ron Weasly, spelar artisten. Nej men det är en jättemysig låt som jag typ aldrig tröttnar på. 

till födelsedagsbarnet

2012-10-04 / 07:12:20
Som jag nämnt var det pappas födelsedag igår. Jag hade i uppgift att göra fina kort, vilket jag tycker är väldigt kul. Älskar att leka med den egna handstilen istället för att använda stämplar. Så det är ett tips från mig är du någorlunda säker på handen, jag är inte alltid sä säker jag heller, använd då din egen handstil. Använd stora och små bokstäver. Lek med skrivstil och använd mycket text - mer personlighet till kortet då.

tidig morgon

2012-10-03 / 07:44:00
Har sovmorgon idag, börjar klockan 10.25. Men eftersom papsen fyller år är jag redan uppe och studsar. Vi gick in med kaffe på sängen och eftersom pappa inte är mycket för tårta kom vi också med sockrade ringmunkar och fyllda äppelmunkar. Ganska okej att gå upp tidigt då tycker jag! Men eftersom jag nu är uppe så tänkte jag svara på de frågor jag fick.
 
Hur trivs du på gymnasiet?
Jag tror inte ens jag kan beskriva hur himla nöjd jag är med dessa första sex-sju veckorna. Har träffat helt underbara tjejer i min klass men också i andra klasser. Kompisar jag verkligen trivs med. Dessutom har jag hamnat i en klass med bra människor. I min klass var det typ ingen som kände varandra sedan innan vilket gjorde allting mycket lättare. Jag tyckte att det var jättebra. Inga som bara höll sig till varandra.
 
Har väldigt bra lärare också. Tycker speciellt mycket om min kemilärare och min spanskalärare. Kemi har aldrig varit en höjdare men nu har det plötsligt blivit det ämne som jag verkligen ser fram emot att ha. En lärare kan påverka allting så mycket. Jag tycker också att Rudbeck är en väldigt bra skola. Det är skönt att läsa efter blockschema och maten är super!
 
Hur gammal är lilla Urban nu?
Min milla Blurbis fyllde sex år i maj. Han är så stor nu, men hehe, mer som en valp egentligen tror jag. Kommer fortfarande ihår första gången vi fick hälsa på valparna, då var de bara 3 veckor gamla. Sen fick vi hämta honom 5 veckor senare då de var 8 veckor gamla. Då kan jag säga att de redan var mycket större! Bilden är från första besöket, på Urban och hans ena brorsa. Vi tror att Urban är överst.
 
Favoritlåt just nu?
Denna frågan var svår... Men jag tror nog att jag har två.
Big Bang med rock Mafia
Mr. Brightside med the Killers
 
Kanske måste slänga in en tredje
Boulevard of broken Dreams med Green day
 
Nu har jag svarat på alla de frågor jag fick, haha! Men innan jag går så ville jag bara tacka jättemycket för en kommentar som verkligen gjorde min dag.
 
Anonym
hihi, inga frågor men jag gillar verkligen din blogg!
plus att bilden på dig i detta inlägg var superfin! !!!!!!

fyra favoriter

2012-10-02 / 09:36:22
1. Vackra, fina och underbara Noah och Allie från filmen The Notebook. En kärlekshistoria man måste se!
2. Andy från filmen Shawshank Redemtion. Jag tror det är min absoluta favorit. Handlar om en man som hamnar i fängelse, anklagad för att ha dödat sin fru och hennes älskare. Sen får man följa hans liv och se hur han överlever i den hemska miljön.
3. Scen från musikal-filmen Mulin Rouge. Kan inte ens beskriva hur underbart speciel den filmen är. Man gråter och skrattar och ja, vad mer kan jag säga.
4. De flesta jag känner vet hur mycket jag älskar Harry Potter och första filmen är helt underbar!
 
Nu ska jag borsta mina tänder, bädda sängen och göra mig iordning. Ikväll ska jag svara på de frågor jag fick och även fixa med lite hemligheter. Pappa fyller nämligen år imorgon!

mornin'

2012-10-01 / 06:54:26
Nu är det mörkt när jag går upp på morgonen. Blä! Snart kommer det väl vara mörökt när jag går till skolan också. Ikväll ska jag träna volleyboll men förutom det ska jag svara på lite frågor jag fått. Kram!