två veckor ledigt

2013-07-26 / 22:08:41
 
Idag har jag jobbat i nio timmar. Nu har kag ont i mina fötter. Men imorgon är det sista dagen på jobbet, sen är jag ledig i två veckor. För blir det en riktig familjevecka och sen efter det blir det fjällvandring med skolan. Jag har riktigt mycket roligheter att se fram emot kan man säga. Känner mig lite som de här sköna snubbarna ovanför. Så de fick vara med på bild. 
 

mysdag med en sötnos

2013-07-25 / 22:34:59
Efter jobbet idag kom min sötnos Jossan över. Vi har inte träffats sen när vi var på landet. Ellie Pellie Plutt kom också inrullande vid sex. Det blev kladdkaka och matlagning och massa skitsnack. Jag älskar min lilla korv. Hon är helt enkelt underbar. kolla in hennes blogg HÄR

smultronfrulle

2013-07-23 / 11:23:49
 
Godmorgon denna lediga dag! Har jobbar massor förra veckan och nu denna. En ledig dag är lite mysigt. Sen jobbar jag onsdag-lördag också sen har jah två veckor ledigt. Lite familjemys och sen Kittelfjäll med skolan att se fram emot en massa. Här i Stockholm har i just nu bara 16 grader och jag tror att jag kommer att blåsa bort. Men jag mamma och pappa envisades med att sitta ute och äta frukost. Jag plockade massa smultron och gjorde havregrynsgröt. Mums! Men det var kallt ute! 

blåbärspaj

2013-07-20 / 21:45:29
 
Igår plockade jag och mamma massa fina blåbär i trädgården. Lite tidigt än så alla bär var små pyttisar! Men vi fick i alla fall ihop en halvliter av lagom stora bär. Så en liten paj blev det i alla fall, och den räckte till kvällsfika och Luther på TV och sen även tull frukost. Mums! Även Urban fick sig lite grädde då jag ställt min tallrik lite för nära golvet. 

directions

2013-07-18 / 23:13:02
 
Jag hade mig en riktig skyltfotodag i Grekland. Jag fotade en del hår också. Bakhuvudet på min fina kusin och Ellie Pellie. Men skyltbilderna blev ganske så underbara. 
 

kreta del 2

2013-07-16 / 22:30:35
 
Bara massa bilder från fina restaurangen vid vattnet! Helt underbart hade vi det där. Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag älskade deras fetaost! De gjorde en grej med fetaost grillad med tabasco på, mums! Nu vet ni det. 

lite solnedgång

2013-07-15 / 21:45:51
 
Jag har ungefär 7000 miljarder bilder på solnedgången. Vi hittade en helt underbar restaurang som låg precis vid vattnet. Flera kvällar spenderades här och varje gång fick vi se solen försvinna. Första gången med en fin fin kamera också! Jag är så lycklig med min kamera! Bästa köp jag någonsin gjort. Den är min lilla bästis. 
 

Kreta del 1

2013-07-15 / 12:10:07
 
Så mycket bider och så mycket att berätta. Det får bli inlägg för inlägg, steg för steg. De första dagarna (och hela veckan) vandrade vi mycket och fick se en held det av området vi bodde i. Vi hittade två av våra tre favvis-restauranger och badade massor. Ville dock inte ha med mig kameran till stranden på dagarna. Sandkorn är riktiga kameradödare! Men en hel del fina bilder fick jag i alla fall. 
 
Vi lyckades också vandra rakt in i ett Kommunistläger för grekiska ungdomar. Röda flaggor överallt och flera hundra tält! Vem vill tälta i Grekland? Fatta vad fruktansvärt varmt att vakna på morgonen! Jag skulle börja koka eller brinna upp. Jag tycker det är jobbigt att vakna på morgonen när jag tältar i trädgården, och ja, jag gör detta på sommaren då och då. 

Vi har återvänt

2013-07-13 / 12:00:19
 
En vecka på Kreta, massa soltimmar, mycket skratt, massa god mat, bad i havet, en borttappad/stulen mobil och en flygresa senare är vi hemma i Sverige igen. 289 bilder har jag tagit så jag har inläggsmaterial så att det räcker och blir över. Massa fint jag vill visa er. Christina stannar denna dagen också så det har blivit massa mys med kusinen. 
 
 

årets bild

2013-07-02 / 21:46:03
 
Jag älskar er mina fina björnbröder. Hur skulle jag överleva utan er? Den här veckan är den av de bästa på hela året och efter fem år vill jag bara ha mer, mer och mer! Ser redan fram emot nästa sommar! 

räksallad med nudlar och mums

2013-07-01 / 21:47:55
 
Jag gillar mat, det är väldigt gott måste jag säga. Lunch blev det över också som jag kan ha med mig till jobbet imorgon. Nu ska jag se lite How I met your Mother och sen krypa ner i sängen!
 
 

midsommar i miniformat på landet

2013-07-01 / 17:22:16
 
Vad gör man en tisdagkväll på landet? Inget att göra? Jo vi firade i alla fall midsommar. Hela köret. Blommor plockades, eller Ellie plockade blommor. Hon var den ända som varit smart nog att ta gummistövlar och alla de fina blommorna fanns i det höga gräset i kohagen. Men kansar blev det och en liten midsommarstång.
 
Har ni provat grilla någon gång? Detta var andra gången jag var med och grillade så jag antar att jag är lite efter men trotts hur oerfarna vi var lyckades vi faktiskt ganska bra. Flöskkött och majskolvar. Det går tack och lov att sköra bort det brända så det blev mumsigt.