hejdålunch och kladdkaka

2013-06-30 / 19:15:19
 
En vecka senare och med 950 nya bilder inladdade efter landet sitter jag och bloggar. Jag var lite trög där under veckan. Koncentrerade mig på annat viktigt som sömn, mat, skratt, bad, grodyngel och Desperate Housewives. Kommande inlägg kommer inehållas massvis av finfina bilder från björnbrödernas (Jossans smarta påhitt) äventyr. 
 
Idag kom los padres ut med fisk på pinne, äppelmust och jordgubbar. Vi hade ägnat morgonen med plock och städning och sen lite kladdkakebak. Kakan blev awesome trotts att jag lyckades hälla ut halva burken kakao. Så som sagt, en vecka, lite städning, bakning, en myslunch och en bilresa så är vi hemma i fina gamla Sollentuna. 
 
 
 

Vi har det helt okej här ute på landet

2013-06-25 / 21:40:42

Hej jorden! Tänkte att jag kanske borde skriva och kommentera tillvaron lite. Stal Jossans mobil och fotade direkt av bilderna från kameran. Borde ha tagit med min dator, så hade jag kunnat dela med mig av kamerabilderna direkt. Men men, det är lätt att vara smart i efterhand.

Men som sagt, vi har det bra här ute. Bullbak, springrundor och fint väder. Det är 24 grader i vattnet så vi har tagit många mysiga dopp tillsammans med grodynglena. Idag, efter både minimidsommar och grillning, är vi trötta hela bunten. Vi har det ganska awesome!


vi kunde ha fått mer sol

2013-06-22 / 01:22:42
 
Midsommar var supermysigt, Jag, Johanna och Ellie gav oss ut för att fota, men det blåste så massor så det blev inte så jättemycket bilder. Några fina bev det i alla fall, men vad kan man vänta sig med en så snygg syster och en lika snygg kompis. 

sommarfrukost i partytältet

2013-06-21 / 11:18:02
 
Godmorgon på er denna fina midsommar! Det blir för oss firande hemma iår då taxen förmodligen har diskbrock, min lilla korv... Men vi stannar hemma med honom och så kommer Johanna på kvällen. Både sillunch och grillspätt är planerat och mumsig efterrätt och spelkväll. Tror inte vi kunde ha haft mysigare planer!
 

grönska

2013-06-21 / 00:08:00
 
Designen har krånglat massor... Men nu tror jag att jag har fixat allting, så nu kommer lite bilder. Fick för mig att fota lite träd häromdagen och de blev ganska så bra. Älskar sommaren, med allt det gröna, sol, middagar utomhus och bad! Imorn hoppas vi på bra väder så att jag kan spendera lite midsommar ute i solen. 

designen

2013-06-17 / 18:21:26
Förr eller senare kommer det väl att vara en bild på mig där uppe, men tills vidare blir det lite blommor i headern. Detta kommer i vilket fall som helst bli min favvis-design. Ska bara dra med mig min polare Johanna på en liten fotorunda någon dag så att jag kanske kan bli helt klar med designen också. Men sommarsgheten har, med en del annat, slagit emot mig och jag är dessutom lite lat. 
 
Kvällen spenderas hemma, precis som dagen, och det blir middag och Star Wars med pappa. Såg dessa filmer när jag var superliten, så jag kommer inte ihåg ett skit, förutom Yoda och R2D2. Så nu är jag lite excited! 

en sommarbild när jag ska sitta inne

2013-06-17 / 13:40:00
 
En fin smörblomma och en sömnig tax i bakgrunden. Jag kan inte förklara hur trött jag är idag, både fysiskt och psykiskt. Trotts det sprang jag i förmiddags för att komma ut lite. Men nu ska jag ta mig en kopp te och se på film med min lilla korv till hund. Tänkte ta och sätta på Iron Man, har inte sett den ännu. Har faktiskt bara sett tvåan. Tydligen borde man ändå se den, och i och med hur mycket jag älkade The Avengers, så kanske det faktiskt är dags nu. 
 

sjung om studentens lyckliga dar

2013-06-12 / 09:33:06
 
Två studenter har jag varit på denna vackra sommar. Det är två fler än vad jag någonsin varit på. Den första var för att fira fina Anna, en kompis från språkresan till England, som sprang ut från en skola på Lidingö. Bilderna är dock från fina underbara barndomsvännen Emma som igår tod studenten från samma skola som jag går på. Dagen började på utspringet där det var så myket folk att man inte visst evart man skulle ta vägen. Men det var kul att möte Emma och få hänga en blomma om halsen på henne och hurra lite. 
 
Klokan tre blev det studentmottagning och massvis med god mat och tal och sjungande av studentsången. Man blir lite sugen på att ta studenten själv nu. Att klä sig i vitt, ha en fin mössa och bli välkomnad av familj och vänner när man rusar ut från sin sista dag på skolan. Men två år kvar! Och tack och lov så tycker jag skolan, om man bortser från mängden plugg, är roligt. Så mina nästa två gynasieår kommer bli AWESOME!
 

solig sommar

2013-06-07 / 11:39:22
 
Från och med måndag har jag officielt lov, men det känns pretty much som sommarlov redan nu. Det har varit strålande sol och över tjugo grader i några dagar och det samma gäller idag. Igår var det nationaldag och jag och Johanna tog en tur till Edsbergsparken och firandet där och sen tog vi sommarens första dopp. Hela helgen är dessutom uppbokad med en massa skoj! 

pimpat rummet

2013-06-01 / 16:38:10
 
Idag har jag köpt mig en mycket efterlängtad kart-plansch som hoppat upp på väggen tillsammans med fina planschen jag fick av min Ebbus. Jag älskar att fixa och plocka lite i rummet då och då. Det är så härligt med lite nytt. Dock lite mer plock och städ att göra i bl.a min garderob, men det är inte lika roligt...