Fyra anledningar varför imorgon äger

2013-11-28 / 18:42:50
Jag har sovmorgon till klockan 10.30 på grund av att vi ska hålla tal på svenskan och jag ska inte hålla mitt fören på onsdag nästa vecka
 
2
Imorgon är det äntligen dags för NT-showen på Rudbeck! Alla Naturare och Teknikares stora spexshow. Det har varit NT vecka denna vecka och disco i caféet och dataspel i biografen är bara några små specialer. 
 
3
Innan showen ska jag få umgås med finsaste Johanna och finaste Maria! 
 
4
Jag slutar redan 13.40 efter som fina skolan har kastat om i schemat så imorn har jag onsdagsschema på en fredag! 

mer bullbak

2013-11-26 / 22:37:31
 
Idag har jag i stort sett inte gjort någonting vettigt! Jo, jag har umgåtts med söta vänner men vi var så trötta alla tre, (jag, Johanna och, Maria) efter fysikprovet att det slutade med två filmer, pepparkakor, te, popcorn och lussebullar. En extremt ickeproduktiv dag men en extremt mysig dag måste jag säga. 
 
Och i brist på bilder bjuder jag på några bilder från julbaket i lördags. Jag åt ju faktiskt en lussebulle idag och en igår så bilderna är inte helt ur sammanhang i alla fall! De passar i lite.

baka lussebullar med lindqvistarna

2013-11-23 / 21:08:00
 
Detta kanske inte är de bästa filmen som någonsin publicerats på Youtube, men jag hade roligt! Dessutom har jag fått baka lussebullar så den här dagen har varit ganska så oslagbar. Nu ska jag kura ner mig i sängen med en kopp julte och titta på Doctor Who!

ny bok att läsa

2013-11-21 / 19:13:23
 
Idag när jag kom hem väntade denna goding på min säng. Det kommer bli en het natt! Nejdå, men nu har jag verkligen massor av bra läsning att se fram emot. Jag har redan läst John Greens The Fault in Our Stars och jag är ganska kär i den boken. Så det ska verkligen bli kul att läsa någonting mer av det han har skrivit. 

tre saker jag längtar oslagbart mycket efter

2013-11-20 / 22:09:00
 
Jag tror inte jag är den enda som börjat längta efter julen. Eller? Varje gång jag går ut genom dörren och det är sådär kallt att det nästa luktar vinter, då hoppas jag på snö. Dessutom börjar första advent närma sig och lussebullar måste bakas. Men jag klagar inte, julbak är det bästa som finns! Dessutom vill jag bara snurra in hela huset i fina julgransljus och lampor. Åh jag vill ha jul NU! 

kusinbesök

2013-11-17 / 19:08:00
Christina den fina (vars blogg ni kan kika på HÄR) har varit på besök i huvudstaden igen. Vi har hunnit med en massa myspys! Sånna småsaker som bara gör dagarna underbara. Vi har; 
  • Spelat massor av frågespel
  • Sett The Internship och The Big Wedding hemma i TV-soffan. Båda var helt underbara filmer
  • Bakat scones
  • Firat Christinas 20 år på jorden med middag på Vapiano 
  • Varit på bio och sett filmen The Butler
  • Lagat mumsig mat här hemma
  • Ätit på McDonalds
  • och så klart har vi skrattat väldigt mycket
Nu sitter jag hemma i soffan helt nyduschad och med nyrakade med (mysigt värre) och inväntar veckans avsnitt av solsidan och den danska/svenska serien Bron|Broen. 

En fredag på en torsdag

2013-11-15 / 19:58:54


Igår trodde jag att det va fredag. Dels trodde jag det på morgonen och det kan vara lite jobbigt när man mitt under skoldagen får fredagslyckan förstörd när någon upplyser en om att det bara är torsdag. MEN när jag kom hem var lyckan tillbaka då söta kusinen från skåneland kommit på besök för att stanna över helgen. Nackdelen var dock att, lagom till att man accepterat det faktum att det va en dag kvar med skola, är fredagskänslan igång igen med tänd brasa och spelkväll. 

Men upp till skolan kom jag idag men nu ska det allt vara helg på riktigt. Popcorn, godis och fotboll nästa! 

doctor who

2013-11-12 / 19:03:06
 
Inget plugg idag vilket innebär en hel eftermiddag med massor av Doctor Who avsnitt. Jag har skrattat och gråtit om vart annat och ingen i min familj förstår mina skämt eller mina problem. Men men, jag ville mest säga att det är världens bästa serie och jag är extremt fast!

sista provet

2013-11-11 / 20:43:08
Nämen ojsan! Det här var nog längsta perioden jag gått utan att blogga på ganska länge, jag som tyckte att jag fått upp ett sånt bra flyt! Men skolan har varit enormt ansträngande och sen föröker jag vara lite socialt mellan pluggtimmarna. Just nu ska jag faktiskt sätt mig med näsan i kemiboken MEN jag har goda nyheter också! Jag har haft en riktigt förjklig period nu ett tag, men imorgon bitti har jag sista provet på, förhoppningsvis, en liten tid. Så imorgon eftermiddag ska jag bara slappna av innan träningen vilket ska bli riktigt mycket med underbart. 

grattis Ellie pellie

2013-11-06 / 21:45:00
 
Idag fyller min lilla knasiga, roliga, söta, snygga och underbara syster 16 år. Det blev bullar till frukost och princesstårta till kvällsfika. Presenter i sängen imorse också. Av mig fick Ellie två skivor med sitt favoritband. Åh vad jag älskar födelsedagar, det måste inte ens vara min egen. Jag älskar stämningen och firandet och allt mys!
 
GRATTIS GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!

Solen går upp

2013-11-05 / 12:04:22


Nu är vi i mitt i den där tiden då det är mörkt redan klockan fyra och solen går upp när man är på väg till skolan. Det är nu tid för långa stunder med en bok framför brasan och många koppar te. Allt för att värma upp mig, för jag fryser konstant.

Problemet är, jag kan för tillfället inte njuta av att läsa ut en hel bok på en två dagar. Men te hinner jag med och brasan kan få spraka varje helg. Och sen måste man unna sig en ledig dag då man bara koncentrerar sig på att vara ledig. Så idag ska jag på konsert, inget plugg och massa skoj. Allt för att överleva en stressig vecka i skolan. 

höstlovsmys

2013-11-03 / 20:08:46
 
Kusinen har varit uppe i Stockholm på besök. Väldigt mysigt att träffas igen. Sist vi sågs var under Greklandsresan i somras. Så vi kör en liten #thorwback. Kolla vad vackert solbrända mina fina tjejor var. Jag är ju en riktig vinterälskare men man kan verkligen inte motstå sommaren.