taco night

2013-09-27 / 21:12:43
 
Efter en stressvecka som slutade bra blir det lite tacos med världens finast lillasyster. Ska se mitt första avsnitt av IDOL på fyra år också, spännande spännande!
 
 
 

10 saker ni kanske inte visste om mig

2013-09-25 / 21:55:00
 
jag önskar att jag kunde jonglera
jag kan stå på hännder (typ i alla fall)
 
 
jag jobbar på McDonalds sen i Maj iår
jag har blivit ett extremt fan av Doctor Who
 
 
jag har precis köpt mig ett par Dr Martens
jag önskar mig Photoshop i julklap
jag längtar framför allt extremt mycket till julafton
 
 
jag älskar att titta på Svenska Hollywoodfruar
jag fyller 18 år i februari
på fredag ska jag ha matteprov, för det är extra inressant för er att veta! 
 

mycket att göra

2013-09-22 / 17:50:29
Som rubriken säger, jag är lite upptagen. Mellan jobb och plugg och volleyboll försöker jag hinna träffa kompisar och sova. Igår efter jobbet åkte jag hem till Ebba Bebba Bus och myspyste med film och en vovve som sov på mina fötter. Sen nu på dan har vi pluggat och det är det jag borde göra nu också. I alla fall en liten stund till. 

boktips

2013-09-19 / 22:28:52
Jag har alltid varit något av en bokmal. Det bästa jag vet är långa jullov framför brasan med en bra bok (eller flera) och en kopp te. Det värsta jag vet är när skolan tar över läslusten. Men nu har jag och ett gäng kompisar startat en bokklubb. Så mitt i alla min lycka och läslust kommer några boktips. 

bananglass

2013-09-18 / 21:31:08
 
Idag har jag passat på att lyxa till det lite. Varför då? undrar ni. Det ska jag berätta, jag var ledig hela dagen. Jag gjorde då lite bananglass till mig och Ellie. Det är superenkelt. Börja med att frysa in bananen i lite minde bitar. Se till att den är helt genomfryst och kör den sen i matberedaren. Man får röra om och köra en stund tills den blir krämig. Mixa sedan i hallonen. KLART!
 

läsarrekord

2013-09-18 / 11:07:00
 
Jag hade 30 unika besökare igår. Ville bara säga tack tack fina ni! Jag blev väldigt glad, för jag har alltid mest bloggat för min egen skull och aldrig haft så många läsare. Nu kan jag vara extra lycklig på min lediga dag. 

ett par prickiga byxor

2013-09-17 / 15:01:41
 
Som jag nämnde tidigare har jag second hand shoppat lite, vilket jag finner ganska underbart. Chansen att du hittar något kanske inte alltid är så stor men det är alltid lika kul att bara vandra runt. I söndags hittade jag massor av roliga jackor, kjolar och hängselbyxor men dessa prickiga brallorna fastnade jag för! Idag fick de komma till användning också! 
 

Småfix

2013-09-17 / 07:10:08
Som ni kanske har sett har jag fixat till lite på designen, som just för tillfället är lite work in progress. Jag ska ha in en bild till i menyn, som jag by the way har ritat själv, och sen ska jag fundera lite på vad jag vill göra med headern. Vad tycker ni so far? 
Kram

nya favoriten

2013-09-15 / 18:00:10
 
Tog mig äntligen tillbaka till second hand butiken Beyond Retro. Hade bara varit där en gång tidigare men har aldrig orkat ta mig tillbaka. Affären ligger på drottninggatan, så det är ett tecken på min lathet. Men nu är jag lycklig, för jag har hittat ett bar svarta prickiga byxor. 
 

röd som en tomat och massa svett

2013-09-12 / 09:28:31
 
Morgonrunda med springskorna. Vi gillar att ta en tur då och då. Mitt mål är för tillället att ta mig ut på en kortis varje torsdagmorgon istäället för att ligga i sängen och njuta av min sovmorgon. Men för att vara ärlig tycker jag om det. Man piggar på sig lite, man behåller en någorlunda kondition och man kan känna sig riktigt hälsosam för en dag. Nu ska jag ta en dusch och sen sätta mig ner med skolböckerna. Börjar först 11.40, men plugg kommer man ändå aldrig undan... 

lite te en söndagskväll

2013-09-08 / 21:48:35
 
Igår efter loppet (som ni ska få en mycket vacker bild från) följde Johanna Panna med hem och det blev kyckling till middag och äppelpaj till efterrätt. Vi åt frukost vid tio, sen blev det plugga, plugga, plugga och sen jobba, jobba, jobba. Fick ta över en annan tjejs pass idag så det blev lite lön även denna helgen. 
 
Nu, efter en kopp te, ska jag krypa ner i min säng och läsa det sista i A Game of Thrones vilket har varit mycket efterlängtat. På sommaren kan jag ha hela läsdagar, men jag har knappt läst någonting alls sedan sommarlovet tog slut. Så man får passa på!
 
 

myskväll på stan

2013-09-07 / 10:59:46
 
Igår drog vi oss in till stan, jag, Johanna och Ebba, för vi var tvugna att hämta ut våra nummerlappar till Tjejmilen. Ja, du läste rätt, jag har fått för mig att springa ett lopp. Det blir en liten kombo, första milen och första loppet någonsin. Men just för tillfället känner jag mig riktigt taggad. Vi tog oss in till Östermalmns IP och hämtade ut våra lappar och fick en påse full med massa mat från sponsorer. Bland annat majs och oliver, men också gröt och flingor. 
 
Allt gick snabbt och smidigt så innan bion köpte vi "gör-det-själv" sallader på Hemköp under Åhléns och åt vår middag ute på Hötorget. Riktig myskväll helt enkelt. Efter loppet idag bär det av hem hit där vi kan dö i soffan lite alla tre. I alla fall jag lär vara helt död! Och by the way, jag har startnummer 36420 och det är 45000 löpare. Alla tjejer, det är galet mycket folk... 
 
Just ni kanske ville veta vad vi såg för film. Här har ni den: The mortal instruments - City of Bones
 

hard working woman

2013-09-04 / 22:00:34
Nu har jag både haft mig en dag i skolan och sen jobbat i fem timmar. Duktig tjej får jag väl säga till mig själv. Klockan halv två rullade jag hemmåt och sen var det bara varva ner lite, packa om och ta mig ner till tåget. Lite sent var det också, men jag får skylla på Obama. Jag kom bara fem minuter sent till jobbet, men jag hade ringt och förvarnat bossen. 

morgonmotion

2013-09-03 / 09:15:22
 
Min kära lilla polare Jossan berättar glatt hur hon härom dagen gick upp klockan sex, var ute och sprang, kom hem och duschade, bakade scones, gjorde sig iordning och ändå hann till skolan. Jag var djupt imponerad. Idag börjar jag sent då jag har en läkartid halv tio, så jag hade gott om tid på mig nu på morgonen. Ändå får jag kämpa mig ut och det gick segt runt... Tjejemilen på lördag, här kommer jag...! 
 
Men nu är jag piggare än vad jag varit om jag suttit vid datorn hela morgonen, så nu är jag redo för att lära mig något. På alla de två lektionerna jag hinner ha idag. Life is AWESOME! 

Fruksotbröd

2013-09-01 / 21:11:16
 
Jag tvingade hit Jossan lite igår. Ellies kompisar skulle invadera huset så jag ville också ha mig lite sällskap. Det slutade med att vi hämtade pizza och  kollade på massa film tillsammans allihopa, sen bakade jag och Jossan frukostbröd. Hejdå!