champagne till frukost

2014-12-29 / 11:16:29
 
 
Detta inlägget kanske skrivs lite sent, men på juldagen fick jag mig en riktig lyxfrulle. Champagne till frukost. Jag är väl den enda 18-åring som verkligen tycker champagne är gott. Mums. Resten av juldagen spenderades i soffan iklädd pyjamas. Lätt en av årets bästa dagar. Vi spelade spel också, och åt mer julmart. Självklart blev det en hel del godis också. Som sagt, typ årets bästa dag! 

julen

2014-12-27 / 13:30:03
Jag tog så mycket färre bilder än vad jag hoppats på. Skit också. Men julen var ju lika mysig i alla fall. Vaknade på julaftons morgon efter klockan nio någon gång, vilket är extremt sent för att vara jag på jullafton. Frukost åt vi framför brasan medan vi delade ut paket. Jag har fått så mycket fint, bland annat färgglada springtights, böcker, pyjamasbyxor och presentkort. 
 
Vid klockan halv tre bar det av till familjen Lebert för julfirande. Tredje året i rad som vi firar tillsammans, och det är så mysigt som det kan bli! Givetvis Kalle-Anka-tittande innan lite julklappsutdelning och sen ger vi oss på julmaten. Sen mot kvällen blev det pyjamas, spel och film. 

julkänslor

2014-12-21 / 20:14:00
 
 
God kväll på er. Sitter i mitt nedsläkta rum och multitaskar till tusen. Jag tittar på Game of Thrones, redigerar bilder och fixar lite med julklappar. Nu med granen uppe och en hel del klappar på plats är verkligen julkänslan på topp. 

Jullov

2014-12-20 / 21:01:49
Endas ett dygn in på jullovet, och jag har redan hunnit både sova och läsa mer än på länge. Nu ska jag blogga också, som jag sagt så många gånger den senaste tiden. 

Livet kom emellan

2014-12-11 / 15:54:04
Jag lovade att ta tag i detta, lovade både mig själv och en del andra, så nu tar jag tag i det igen. Vet att jag egentligen mår mycket bättre av att blogga. Det blir en form av mysigt tidsfördriv utan större krav. Sen kan jag titta tillbaka på massa fina minnen och bilder. Bloggen äger helt enkelt, jag ska bara se till att använda den också. 

Börjar min återförening med att sammanfatta vad som hänt sedan senast: 
 - Det var NT-vecka på skolan vilket kortfattat innebär en vecka där skolans naturarv och tekninkare går bananas. Veckan avslutas med en hejdundrande show. 
 - Firade en lyckad show med efterfest på Paddy's
 - Haft djupt livskamrat med Maria och Marcus
 - Gått in i en svår efter-NT-depression
 - Shoppat partyklänning med övriga brudar i NT-styrelsen
 - Haft styrelsemiddag där 33% av styrelsen inte dök upp
 - Varit på NT-festen och åkt hem tidigt i lite desperation. Sov hos Jos och vaknade till mjukisdag på skolan
 - Firat Johannas födelsedag cirkus 3 gånger
 - Haft djupa livsdiskussioner med Jos
 - Haft djupa livsdiskussioner med Maria
 - Haft djupa livsdiskussioner med typ alla