nyduschad och utan smink

2014-01-31 / 11:11:43
 
Två onsdagar i rad har jag nu suttit kvar i skolan och skrivit Nationella Proven i engelska. MEN, det lönar dig lite nu i slutändan. Idag och nästa frdag får jag nämnligen komp-ledigt från engelskan. I och med att jag dessutom har en håltimme efter den lektionen börjar jag inte förens 11.40. Helt okej måsta jag säga. 
 
Man hinner sova längre, äta frukost långsamt, plugga ikapp massa saker, ta en lång dusch OCH blogga. Allt detta innan skolan. 

min morgon

2014-01-28 / 07:51:18
 • Gå upp 6.30 frivilligt trotts att jag har sovmorgon
 • Äta en riktig mysfrukost
 • Sitta och stirra på min dator och hoppas på att lite inspiration ska komma flygande. Eventuellt att hela min uppsats bara uppenbarar sig där på skärmen. 
 • Gå ut med Urbis
 • Duscha
 • Stirra lite till
 • Gå till skolan. Det får bli mer stirrande i eftermiddag sen. 

det finns saker som jag borde göra

2014-01-27 / 20:36:20
 
I Lördags var det öppet hus på Rudbeck. Jag var inte där. Men idag när hela skolan hade ledigt som kompensation, så fick jag det också. Ganska massor med skönt. Jag har dock spenderat hela dagen i pyjamas och med näsan i alla mina skolböcker. Just nu borde jag antingen läsa min svenskabok eller så borde jag skriva på min uppsatts i Samhällskunskap. För tillfället gör jag inget av det. Jag bara sitter. Det kan också vara skönt ibland. Skolan kanske kan vänta tills imorgon. 

goa kramar, mysiga kvällar, skratt och god mat

2014-01-26 / 23:49:00
 
Nu blev det bara bilder på mat. Vi åt mycker god mat. Dessutom är mat bra motiv. Jag och Ellie Pellie rullade ner med tåg till Skåne i torsdags efter skolan. Det var så mysigt med en riktig kusinhelg. Fick dessutom träffa min fina moster vilket var länge sen. 
 
Mycket kul har vi hunnit med, även om helgen gick fort. Vi har sett två Harry Potter filmer, varit ute på middag, sett Wolf of Wall Street, ätit Macarons, spelat spel, shoppat och skrattat. Underbart helt enkelt! 

min dag som en lista

2014-01-21 / 14:31:35
 • Vakna
 • Äta frulle i ensamhet (sovmorgon)
 • Göra blogg-header till kusin
 • Duscha
 • Gå till skolan med blött hår i minusgrader
 • Ha Engelska
 • Elevkonferans
 • Fysik
 • Gå hem från skolan med Maria
Men detta var bara dagen so far. Det är bara att vänta och se vad kommande timmar kommer innehålla. Man kan ju aldrig veta liksom. Har dock en stark känsla av att kvällen kommer involvera middag, plugg och träning. 

fix och don

2014-01-20 / 17:01:52
Kände att jag vill piffa till min design lite, så igår satte jag mig och lekte med min nya bästis. Ny på Photoshop som jag är tog det mig cirkus 3000 år att lista ut hur man fick en bild till en text. Det var i själva verket enn mycket enkel straight forward process som för mig kändes som hjärnkirurgi. 
 
Men nu vet jag hur man gör. Jag känner mig nästan som en IT-student med bästa betyg. När jag väl listat ut knepet kunde jag inte låta bli att försöka med lite olika bilder. Den bed blommor blev bäst - därav blev det min nya header. 
 
 

myskväll med syster

2014-01-18 / 22:44:28
 
Igår var det spelkväll med Maria och Malin. Idag blev det jobb och nu äter jag godis och dricker te och ser på Monsters University. En riktig myskväll med Ellie Pellie Plutt. 

mina hemläxor

2014-01-15 / 22:10:35
 • Tänka mindre på skolan och mer på mig själv
 • Hitta på massor av roliga saker hela tiden
 • Ta med mig kameran ut mycket oftare så de underbara stunder jag har kan få hamna på bild
 • Läsa mer - ägna alla mina fina böcker lite mer tid 
 • Gå på promenader
 • Baka oftare för det tycker jag är så mysigt 
 • Och bara njuta av livet så mycket jag kan 

lite shopping

2014-01-12 / 21:12:44
 
Tunika från GinaTricot - 149 kr        Leggings från HM Divided - 99 kr
 

Har verkligen inte gjort något sådant här inlägg på väldigt, väldigt länge. But here goes. I fredags var jag, Johanna och Ellie inne i stan en tag på eftermiddan och jag kan säga att vi efter ett tag fick söka skydd mot kylan och fika. Men trotts polarvindar fick vi litte shopping gjort. Jag köpte dessa två plagg och sen en fin ranig tröja från Monki. 

Jullov, du är saknad!

2014-01-09 / 22:20:11


Ja, tre dagar har jag nu spenderat med teorifyllda lektioner och inför-prov-plugg och redan nu känns jullovet oceaner av tid bort. Känns nästan som om om vi aldrig har haft jullov, vart tog de lediga dagarna vägen? 

Men jag antar det känns värst de hör första dagarna, sen kommer man in i vardagen. Jag ska nog överleva! 

Imorgon har jag i alla fall roliga planer. Det blir en tripp till stan efter skolan och sen en riktig familjemiddag med fondue. Tror jag har kommit fram till att meningen med livet är att äta! 
Adios! 

två små dagar kvar

2014-01-05 / 13:10:45
Skolan kommer närmare och närmare och jag har spenderat de senaste dagarna med att plugga och klämma in lite skoj däremellan. Men bloggen har jag av någon anledning lagt åt sidan. Jag som varit så duktig på att blogga hela december! Som sagt, jag har behövt öppna skolböckerna igen, vilket är segt... Första provet för vårterminen kommer redan på torsdag för min del och nästa på fredagen. 
 
Så jag kämpar på, ha tålamod med mig! 

2014 are we ready??

2014-01-01 / 20:20:28
 
Vi sa farväl till 2013 och välkomnar det  nya året med hemmagjord sushi och spelkväll. Vem har sagt att man måste ut och supa sig full på nyår? Vi körde på en riktig myskväll helt enkelt. Jag, Johanna och Ebba tillverkade vår egna proffs-sushi och vi fick till och med Linnea och Lovisa att smaka! 
 
Strax innan tolv tog vi oss ner till vattnet för att se på alla fyrverkerier och släppa vira thai-lykor. Vi kan väll säga att mina önskningar drunkna i sjön. Vi hade skrivit önskningar inför det nya året på våra lyktor som vi släppte iväg. Två överlevde men min slocknade och landa i sjön och Johannas brann upp innan den ens länat marken. Lyckat! Men även om vi misslyckades lite med lyktorna var det en otroligt lyckad kväll. Nu får vi se vad 2+14 har att bjuda på!