en klassiker

2014-07-27 / 22:22:30
 
Varje år samma bild. Vi tre blir i och för sig äldre, men i övrig förändras inte mycket från år till år. Just denna sommar har jag dock lite svårt att bestämma vilken bild som är favoriten. Men men, det är fortfarande den mest underbara traditionen jag har. Längtar redan till nästa sommar! 
 

värmdö med björnbröder

2014-07-25 / 13:54:45
Ytterligare ett år har gått. Ytterligare en vecka spenderad på Värmdö ed bästa Josefine och Ellie. Jag räknade och denna tradition har hållt i sig i sju år nu. Vi åker ut en vecka under sommarlovet bara vi tre själva och njuter av livet. Badar, äter, sover, bakar, lyssnar på musik och myser i mängder. Här kommer några bilder från veckan och fler kommer kanske senare idag redan.
 
 
Vi har gosat med täcken och kuddar uppe på taket av stugan
 
 
Vi hade med oss både popcorn och choklad. Vi fick dessutom se solen gå ner
 
 
På dagarna gick vi på prommenader och hade picknick på klippor
 
 
Vi har också ätit brunch med pannkakor och scones och nyplockade blåbär
 
 
En av dagarna gick vi ner till havet
 
 
Det har varit så varmt under veckan och solen har aldrig slutat stråla
 
 
Ni två är bäst. Jag älskar er så mycket och jag ser redan fram emot  nästa år

grekland i bilder

2014-07-25 / 11:27:52
Ledsen att det tagit lite tid med bilderna, men nu kommer några stycken. Till stranden på dagarna vågade jag inte riktigt ha med mig min kamera, men den fick följa med nästan alla kvällar! 
 
 
Pythagorions hamn var full med söta små fiskebåtar som jag gärna tagit med hem 
 
 
Varje kväll blev det middag inne i stan. Favoritstället låg precis på stranden
 
 
En liten biltur hann vi också med och utiskten var otrolig som tusan
 
 
Vi stannade båda bilarna bara för att gå ut och ta lite bilder
 
 
Pythagorion är ju Pythagoras födelseort så självklart besökte vi honom
 
 
Som de äkta naturare vi är gick jag och Johanna dit flera gånger
 
 
och titta här vem vi hitta! Är det inte kapten Haddock möjligtvis?
 

jag har lämnat paradiset

2014-07-16 / 11:07:17
Hejsan. Då var man hemma igen efter en veckas värme och strålande sol. Jag, familjen och fina familjevänner kom igår eftermiddag hem från Samos, Grekland. Jag kan säga att det verkligen tog emot att åka hem. Varmt har vi haft det och jag har solat och badat i massor. Till och med jag, som är känd som den blekaste av alla i min bekantskapskrets, har kämpat fram en bikinibränna som jag kan vara stolt över. Brände mig bara en gång, vilket i sig är värt en applåd om man har min hud. 
 
Även om det på sitt sätt är skönt att vara hemma saknar jag redan saltvattnet. Jag saknar solen, vämen och prommenaderna i Pythagorion. Jag saknar alla söta katter som strök omkring överallt. Jag saknar alla fina båtar. 
 
Jag tog ovanligt lite bilder för att vara jag, men jag har fortfarande en held del fina foton att visa. La in alla bilder på datorn igår så snart får jag nog upp dem på bloggen också. 

seglardag

2014-07-06 / 22:24:01
 
Fina familjen Wernbergs har köpt en segelbåt och igår seglade vi ut den till Värmdö. Man kan diskutera hur pass mycket vi seglade, men vi kryssade oss fram ett tag i alla fall. I övrigt blåste det inte så mycket och vi var i vilket fall tvugna att gå för motor igenom staden. Spenderade en natt där ute på deras landställe. Efter en väldigt lång dag ute på båten var vi alla dödströtta och somnade till Holland-Costa Rica matchen. Mycket mysigt dygn måste jag säga, det kan jag göra om!

hard working

2014-07-03 / 12:29:55
Har för första gången på mycket, mycket länge jobbat tre dagar i rad. Inga korta pass heller. I måndags jobbade jag åtta timmar och nu tisdag och onsdag har jag jobbat två nio timmars-pass. Mina fötter är halvdöda och kroppen lika så. Dock känner jag att jag faktiskt saknat jobbet lite under den tid jag hade ledigt och fokuserade på skolan. Idag ska jag jobba igen, men sen har jag ledigt en vecka. Hoppas vi får lite värme nu bara!