Kusinhelg

2014-06-29 / 19:01:03
 
Christina den fina landade i Stockholm i torsdags en halvtimme senare än förväntat vi var alla extremt trötta den kvällen dessutom så särskilt mycket action var det inte. Men i fredags hann vi med både shopping, gofika och mysmiddag på Vapiano. Denna helgen har vi också ätit helt otrolig lammstek, haft spelturnering, tittat på film, pratat, skrattat och tittat lite på fotboll. Idag fick jag äntligen spela Monopol, detta spel jag älskar så mycket men som ingen utom Christina någonsin vill spela med mig. Jag förlorade dock strt då Christina i slutet satt med alla 10.000-kronorssedlar i spelet. 

läsare för en dag

2014-06-27 / 21:59:29
 
Under några månader nu har jag sparat ihop Blogg.se-poäng och för dessa köpte jag anonsplats under en timme i förmiddags. Tack vare detta sköt min statistik i taket. Jag har börjat vänja mig med runt sju besökare om dagen, så kontrasten blev ganska så stor. Ville också passa på att tacka för alla fina kommentarer på mitt förra inlägg, de värmde verkligen. Hoppas att några av er som kikade in idag kan tänka er att stanna.

svävande tankar

2014-06-26 / 20:03:00
 
Lekte lite i Photoshop med bilderna från igår, blev riktigt nöjd faktiskt. Har haft Photoshop sedan i julas men jag känner mig fortfarande lika förvirrad varje gång jag använder programmet. Men jag har i alla fall bestämt mig för att göra en photo shoot som denna igen, kanske med mig själv bakom kameran dock. Har jag tur ställer min fina syster upp som modell. 

kusinbesök

2014-06-26 / 18:53:01
 
Idag kommer en viss liten kusin upp från Skåneland till Stockholm. Känns som om det var 1000 år sedan vi sågs sist, men det var det självklart inte. Det blir en helg fylld med spel, mys och god mat. Jag ska se till att dokumentera helgen. Jag har sagt det flera gånger men nu säger jag det igen - jag ska bli bättre på att bära med mig kameran och ta massa bilder. 

min egna proffsfotograf Johanna

2014-06-26 / 16:46:00
 
Vi blev lite spontant överambitiösa sådär en onsdagseftermiddag. Vi tänkte sminka oss lite fint och fixa håret och ta fina bilder. Men sen tog Johanna över kameran och som en äkta proffsfotograf tog hon en hel del otroliga bilder. Här ovan är ett exempel som hon dessutom fixade iordning i Photoshop igårkväll. Jag kände mig kanske lite smått bortkommen framför kameran, modelyrket kanske inte är det karriärsval jag ska satsa på. 
 
Jag ska sätta mig och redigera iordning lite fler bilder nu, kanske kan lägga upp dem senare ikväll. 

designfix

2014-06-22 / 22:32:00
Det var ett tag sedan jag fixade lite med designen. Hade planerat att sätta mig och titta på ett oändligt sort antal avsnitt av Dexter då jag var helt slut i huvudet men jag fastnade framför bloggen istället, vilket jag antar är positivt. Lite hjärngympa såhär på kvällen. Jag vet inte riktigt vad jag vill med min nya design, eller om jag ens gillar den. Jag kan nästan lova att det kommer ske lite ändringar men tills vidare får den se ut som den gör. 
 
Hoppas det blir okej i alla fall! 

spring bara spring

2014-06-22 / 20:57:17
Jag har bestämt mig för att i September för andra gången ge mig iväg och springa Tjejmilen. Klarade det förra gången, så det måste ju gå igen. Eller? Här kommer i alla fall en liten lista på mina favoritlåtar då det händer att jag knyter på mig löparskorna.
  • Knas - Steve Angello
  • Love in the 21st Century - Neon Trees
  • I Love It - Icona Pop
  • Pompeii - Bastille
  • Tsunami - dvbbs

swanage

2014-06-13 / 18:50:00
 
Här kommer ännu fler fina bilder från min och Johannas Englandsresa. Jag hade med mig kameran nästan hela tiden så ni kan ju bara tänka er hur myket bilder jag har. Dessutom har jag fått alla Johannas bilder också. Snart svämmar datorn över - härligt! Dag fyra tog vi en ganska lång busstur ut till en liten stad som hette Swanage. Här prommenerade vi runt och fotade, åt Fish N' Chips, kollade på coola klippor, käkade glas och myste galet. 

364 dagar kvar till studenten

2014-06-11 / 16:13:41
Idag har jag varit på Rudbecks utspring. Jag kan knappt greppa det faktum att nästa år är det jag som springer ut genom de dörrarna med mössan i högsta hugg. Känns så sjukt när jag försöker föreställa mig det. Det känns nästan som om jag började på gymnasiet igår. 
 
I övrigt idag har jag ätit frukost med Johanna då jag sov hemma hos henne efter vårt lilla nattbad igår. Efter utspringet hämtade jag äntligen ut den dator jag ska få låna över sommaren för att kunna arbeta med NT-tidningen och hela NT-evenemanget (ett jättestort skolprojekt kan vi kalla det). Så nu har jag officiellt sommarlov. Imorgon börjar jag jobba igen dock, vilket ska bli kul! Men jag är nervös. Vet egentligen inte varför. Samma jobb som jag har haft så länge nu, men de fyra månader som jag varit borta känns som flera år. Men det ska säkert gå galant. Man kan ju alltid hoppas i alla fall. 

ledig dag

2014-06-09 / 21:33:54
 
Jag har rensat ut min garderob, städat bland alla mina träningskläder, lagat bananpannkakor till lunch och varit på hoppkondis-träning med volleybollen. Nu sitter jag och tittar på sista avsnittet av Arvingarna med mamma och pappa. Spännande värre! 

mer fina prommenader

2014-06-06 / 12:06:31
 
Dag tre köpte vi frukost på Tesco och tog oss bort till Heingstbury Head, fina klippor och strand i närheten av Christchurch. Vi åt yoghurt, frallor, croissanter och nutella. Efteråt gick vi upp på den stora klippan eller vad man nu ska kalla det och vi fick första riktiga solskenet för resan. VI tog båda tillfället i akt och gick barbenta i värmen. 
 
Efter prommenaden åkte vi tillbaka in till stan och sen åkte vi och hälsade på den värdfamilj vi bodde hos när vi var på språkresa. Vi har inte träffat dem på tre år! Kan knappt fatta att det har gått så lång tid. Vi hade det så mycigt och det slutade med att vi stannade från halv två till åtta på kvällen. Lyckat helt enkelt!! 

dagstripp till Christchurch

2014-06-04 / 21:17:23
 
Här kommer lilte fler bilder från Englandsresan! Dag två åkte vi till Christchurch, en stad i närheten av Bournemouth och prommenerade, fotade ruiner, tittade på svanar och åt glass. Mycket mysig dag måste jag säga. Mer bilder kommer imorgon. Jag har tagit väldigt mycket bilder helt enkelt. 

hej bournemouth

2014-06-03 / 18:33:17
 
VI lyckades checka in på Arlanda. Ta oss till rätt Gate och sätta oss på rätt plan. VI hittade till tågstationen på Gatwick och lyckades hämta ut våra förbokade biljetter. Vi tog tre olika tåg utan att åka fel en enda gång och till sist tog vi oss fram till Bournemouth. Jag lämnade huet halv fem då Johanna och hennes mamma kom och plockade upp mig vid huset och vi var framme vid vår destination kvart över tolv i engelsk tid (det vill säga en 8 timmar lång resa!). 
 
Efter lite lunch, shopping, och strandfotografering tog vi oss en god efterlängtad hamburgemiddag. Väl tillbaka på hotellet var vi så trötta. Jag orkade precis, och inte en millisekund längre, hålla mig vaken till klockan tio och det var jag stolt över.