back to Bournemouth

2014-05-28 / 17:07:56
 
Nu är det tre år sedan jag och Johanna var på språkresa i Bournemouth, och imorgon åker vi tillbaka. Helt underbart känns det, trotts att jag just nu har en lite lycko-panik-överväldigad känsla i magen. Men det ska verkligen bli helt otroligt skoj. Massa foton ska jag ta också, det lovar jag. Nu när skolan börjar lida mot sitt slut har jag dessutom lovat mig själv (och er) att blogga lite oftare. Så håll ögonen öppna. 
 
Jag är tillbaka på Svensk mark på måndag, men vi kommer hem först på natten. Kanske kan få upp lite bilder här på tisdag! 

aldrig mer fysik, aldrig någonsin!

2014-05-25 / 11:35:06
 
I torsdags samlades vi ett gäng tjejer hemma hos mig för att förbereda oss på slakt, det vill säga kursprov i fysik. Vi faktiskt lunch också och skrattade och pratade. Dagen avslutades med ett dopp nere i sjön, årets första för min del. 
 
Sen i fredags, då det var strålande sol och 30 grader varmt satt vi och skrev fyikprov i fyra timmar. Utan paus. Ett prov på hela fysik 1. Men nu är det över. Många av oss ska inte läsa nästa fysikkurs så för oss var det spdär extra skönt att komma ut ur klassrummet. Jag gav både Maria och Johanna en såndär oslagbar kram och sen kunde jag under resten av fredagen inte låta bli att upprepade gånger jubla "Jag ska aldrig mer läsa fysik. Fysiken är över!". Johanna hängde med hem och vi tog med Ellie ner och firade med ännu ett dopp. Jag kan inte säga att det var supervarmt i vattnet, men skönt var det i alla fall att bada! 

frukost i solen

2014-05-18 / 14:40:00
 
Sol. 21 grader varmt. En bra bok. Allt som behövs för en underbar helg. Jag borde ha pluggat massor och har också pluggat en hel del, men jag har även läst ut hela Divergent på två dagar, varit på konsert och sprungit. Jag har solat och jag har ätit frukost ute. Sommar kanske är påväg i alla fall!!

Idag har jag blivit stirrad på av kor

2014-05-17 / 15:47:32

Idag har varit årets hittills varmaste dag. Inte ett moln på himlen. Bara massa värme. Jag borde ha pluggat massor till mitt kursprov i matte men istället har jag nästan läst ut en bok. Dessutom har jag varit ute och tränat. Årets första av volleybollens utepass. Men stirrad på blev jag. Lagom till att jag började göra massa hopp kom alla kossor. De tyckte väl att jag var intressant där jag skuttade runt som en groda. 

Lagom till att jag skulle gå kunde jag inte hitta mitt mobilfodral. Efter en stund hittade jag det på marken. Jag kan säga att det var extremt slemmigt när jag tog upp det. En ko måste ha trott att det gick att äta, åh så fel hon hade! 


äventyr på dramaten

2014-05-11 / 22:16:29
 
Idag spenderades hela förmiddagen med att plugga kemi. Tog endast paus för att koka te. Men klar känner jag mig ändå inte. Har prov på tisdag så jag lär pluggeliplugga massor på det imorgon också. Men det är mitt allara sista kemiprov, så det är bara att hålla modet uppe, snart får vi sommarlov!
 
Vid fyra begav sig dock familjen Lindqvist ut på nya äventyr. Vi tog oss in till stan och bort till dramaten där vi såg en uppsättning av Shakespeares Rikard den tredje. Mycket bra och mycket mäktig var den. Finns inte så mycket mer att säga! Efteråt blev det middag på Jensens, massa gott med andra ord. 

en lyxigare lunch

2014-05-06 / 13:49:08
 
Idag hade jag hela förmiddagen ledig. Den enda lektion jag hade schemalagt idag var en timmes spanskalektion. Men vad gjorde jag? Jo jag sket i den och stannade hemma. Eller sket i och sket i... Så rebellisk är jag inte. Jag satt hemma och jobbade istället. Så jag har helt enkelt varit hemma hela dagen idag, 
 
Sen fick jag en till liten överraskning då min fina syster kommer hem lagom till lunch då hennes matte är inställd. Vi lyxade till det med mumsig Amerikanska pannkakor. Ganska lyxig lunch måste jag säga. Jag satsar allt jag äger på att den var godare än den jag hade fått i skolan. 

ja må han leva

2014-05-04 / 17:17:39
 
Idag fyller min TurboTax hela åtta år. Kan knappt fatta att fina Urban varit hos oss så länge. Han är verkligen en så stor viktig del av vår familj. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar min lilla korv till hund. Dagen till ära firades han med ett nytt halsband och en ny sele. Dessutom fick han sig en ny leksak. Senare på eftermiddagen upptäckte vi också en liten överraskning på trappan då finaste Ebba hade lämnat två mumsiga ben till Bubbe. 
 
Nu ikväll ska han få avsluta dagen med sardiner i magen, och massa pussar och kramar.

jag har kommit på det

2014-05-02 / 08:31:35
 
Jag har kommit på varför jag är så seg på att blogga. Jag har inga bilder att prata om och visa er...
 
 
...därför kommer nu ett inlägg med tre olika bilder från den senaste tiden. Ovanstående är från påsklovet. 
 
 
Det blev också en tripp till Kungsan, vilket ni redan hört. Men viste ni att vi är såhär vackra? Modeller? Och från och med nu ska jag ha med mig min kamera mycket oftare. Det blir ett löfte till mig själv lika mycket som till er.