vi kanske borde flytta ut till landet

2014-10-28 / 20:36:14
 
Går man tredje året på gymnasiet ska man också skriva gymnasiearbete. Vi har bestämt oss för att skriva om för- och nackdelar med ekologiskt jordbruk. På grund av detta satta sig jag, Lollo och Anna i en bil och körde en timme ut till en gård utanför Uppsala. Bland åkrar, röda hus och traktorer hittade vi bonden Tommy som berättade för oss om hur det går till att driva en ekologisk gård. 
 
Så efter att ha fått klappa kossor och andas gödseldoft överväger jag nästan att flytta ut på landet.

möjligtvis nöjd och glad

2014-10-28 / 09:18:38
Vaknade tidigt idag. Antar att höstlovet borde spenderas sovandes för att ta igen förlorade timmar i vardagen, men går man och lägger sig tidigt vaknar man också tidigt. Jag har spenderat min morgon med att göra om designen helt och jag tror att jag möjligtvis är nöjd nu. Att vara helt nöjd och glad är ganska svårt för mig eftersom jag är en extrem perfektionist, men jag är mycket nära belåten för tillfället. 
 
Nu ska jag bara fixa en ny "profilbild" men det får ta sin lilla tid. Den jag har är ändå helt okej. Lite väl somrig kanske, men jag gillar den. 

mot någonting nytt

2014-10-27 / 09:26:11
Godmorgon alla höstlovsfirare. Här sitter jag och äter frukost samtidigt som jag föröker förändra och göra nytt. Kände att jag ville göra om designen på bloggen nu när jag börjat blogg igen. Jag ville ha nytt och fräscht. Kan inte lova att det ser bra ut än, men jag är fortfarande mitt i mitt arbete. 

när jag kanske borde göra annat

2014-10-26 / 17:03:44
Jag funderade på att börja skriva på en fotoanalys när jag kom hem idag. Sekunden jag öppnade datorn, vilket för övrigt dröjde ganska länge innan jag gjorde, kom jag på andra tankar. Det hela slutade med att jag nu suttit och redigerat bilder i cirkus två timmar. Jag blev plötsligt sådär övertaggad på att börja blogga igen, och överrösa bloggen med bilder. Gör er redo med andra ord! 
 
Jag måste ju bjuda på lite före- och efterbilder. Här har vi syster Ellinor
 
 Sen var jag tvungen att ha med denna otroligt snygga kompis också, Josefine
 

höstlovstankar

2014-10-25 / 15:48:34
Ska jag vara djup nu? Det kommer säkert sluta så. Jag är bara så lyckligt över att äntligen få ta en paus. Ingen skola. Inga matcher. Inga måsten. Visserligen kommer jag behöva plugga lite men i övrigt ska jag ägna lovet åt följande; 
  • Dagdrömma mig bort
  • Läsa, vilket jag knappt gjort alls sedan skolan började
  • Umgås med vänner. Sorgligt nog har jag känt mig lite som en robot på sista tiden. Inte förmögen att stanna upp och bara njuta av andras sällskap. 
  • Sova. Mycket. 
  • Vandra runt i pyjamas hela dagar och dricka alldeles för mycket te
  • Lyssna på musik utan paus och dansa genom hela huset
  • Åka och träna utan att känna att jag måste. Träna för att jag verkligen vill. 
 

efter en bloggpaus

2014-10-23 / 18:33:00
Hej. Om ni finns kvar det vill säga. Jag vet att jag har några enstaka trogna läsare som hängt sig kvar. Kanske en eller två i alla fall. Tack för att ni stod ut. Det var inte som att jag en dag bestämde mig för att bara sluta blogga, det bara blev så. Jag började blogga mer och mer sällan och till slut bara blev det inte av. 
 
Idag när jag satte mig vid datorn bara kände jag för det igen. Inte för att jag hade så mycket intressant att prata om. Utan bara för att jag kände för det. Jag tror att jag behövde en paus så att jag kunde längta efter att blogga igen. Inte för att jag någonsin haft så mycket läsare, jag har alltid bloggat för min egen skull. 
 
Detta inlägget blev nog ganska förvirrat. Men men, jag är tillbaka i alla fall, och taggad till tusen är jag också!