fota mat

2014-09-22 / 21:45:08
 
Spenderade förmiddagen med att fota pannkakaor i vardagsrummet. Jag går nämligen en fotokurs just nu i skolan och denna veckans uppgift handlade om att fota mat. På onsdag ska vi få lära oss lite mer om hur man kan redigera matbilder också, men tills vidare får ni se dessa två. Jag blev riktigt nöjd! 

favoriter från monki

2014-09-21 / 11:09:44
 
 
Jag är för tillfället i ganska stort behov av ett par jeans. Jag har en tendens att bara ha strumpbyxor på mig, då jag tycker det är så bekvämt och mysigt men det hade varit skönt att ha ett alternativ. Jag äger nämligen inga vanliga blå-jeans. Sen hade en enkel svart klänning aldrig skadat och de röda byxorna blev jag bara helt kär i. Jag måste ta mig till Monki, inom en snar framtid! 
 

Pluggadag i solen

2014-09-14 / 16:29:11
Så typiskt mig att aldrig ta mid mig kameran dit jag går. För tillfället sitter jag hemma hos Josefine och pluggar. Eller plugga är kanske vad jag borde göra, men jag har lite svårt att få någonting gjort. Jag rä för seg i både huvud och kropp för att fungera normalt. Gårdagen var skoj. Jag, Maria och Sofia begav oss till säsongsavslutningen på Sommar! inne i stan. Det blev massa dans, hög musik, en hel del alkohol och massa roligheter. Jag lärde mig också att nattbussen går hela vägen hem till mitt hus. Inte helt fel att veta. 

på prommenad genom staden

2014-09-05 / 22:15:18
Imorgon ska jag, Johanna, Elin och Ebba sprina tjejmilen. Det blir andra gången jag springer loppet och jag är lika taggad den här gången. Jag är dock inte lika nervös, för jag vet att jag klarar av att sprina milen i alla fall. Det är ju alltid ett plus. Idag efter skolan åkte jag, Johanna och Ebba in till stan för att hämta ut våra nummerlappar. Det slutade med falafel-picknick på Mariatorget och en prommenad genom Söder och sen tillbaka bort till centralen. Jag hade tyvärr inte med mig min stora kamera, men lite mobilbilder kan jag bidra med.
 
 En mycket mysig kväll. Nu ska jag kura ner mig i sängen med te och popcorn i magen och försöka sova. Imorgon vill jag verkligen inte vara något annat än pigg. 

min dag som en lista

2014-09-04 / 20:46:39
I brist på annat får mitt inlägg idag vara i form av en lista. Ibland känns det bara så tråkigt att babbla på om mina dagar som är ganska så ohändelserika. Jag ska därför hålla mig kortfattat. 
 • Vakna
 • Frukost med hela familjen utom min syster som låg och sov. Jag var lite avis på hennes sovmorgon. 
 • Börja gå till skolan
 • Inse att jag glömt mitt kamraminneskort hemma och springer hem
 • Svettas och inser att det är sommar och jag har jeans
 • Springer till bussen
 • Smsar världens snällaste syster Ellie och ber henne ta med en kjol till mig
 • Byter om till svalare kläder
 • Pluggar på viktiga saker
 • Lagar mumsig middag till mig och pappa
 • Pluggar mer 
Nu däremot taggar jag för att se första Live-sändningen av Big Brother. Av någon anledning är jag helt såld på detta program. Jag kan lova er att jag kommer se alla 100 avsnitten. 

kaffe

2014-09-01 / 19:32:25
 
Det tog mig några år, men nu har jag börjat gilla kaffe. Framför allt piggar man på sig lite. Jag har börjat tycka så mycket om det att jag kan längta lite efter en kopp kaffe när jag kommer hem från skolan.