friluftsliv i vardagsrummet

2013-04-30 / 08:55:10
Fick sovmorgon idag i och med självständigt arbete på idrotten. Men jag känner inte riktigt för att skriva en reflektion om friluftsliv. Jag kämpar på men det händer ju att man gör lite annat istället. Men en bit på vägen har jag i alla fall kommit. Längtar bara hem innan jag ens kommit till skolan. Skyller på att det är valborg och det finns fyra kakor i köker SOM JAG INTE FÅR ÄTA. Men ikväll blir det massa mumsig mat. 

en riktig kusinhelg

2013-04-28 / 20:27:45
Torsdag med fondue och mys. Fredag med macarones, sushi och Vampire Diaries maraton. Lördag morgon gick vi upp och bakade scones till frukost. Massa med mums. Sen blev det en dag på stan och lunch på Vapiano. Vi har verkligen haft världens mysigaste helg. Kolla in Christinas blogg HÄR!
 

sushi och vampire diaries

2013-04-28 / 18:25:00
Det är så här vi rullar på fredagarna. Vi bakade som sagt macarons i fredags efter att svenskanationella var över - men det var inte allt vi hade för oss inte. Till middag blev det sushi framför TVn och massa massa av världens för tillfäller bästa TV serie - The Vampire Diaries. Man kan helt seriöst inte få nog av att titta på Ian Somerhalder, Paul Wesley, Joseph Morgan och Steven R. McQueen. 

hemmagjorda macarons

2013-04-27 / 18:39:31
Fina kusinen Christina anlände på Arlanda i torsdags. Helt underbart mysiga planer hade vi inför helgen och i fredags bakade vi macarons. Fina rosa med hallonfyllning och sen de gula med passionsfrukt. Jag hade aldrig smakad macarons förut och jag kan säga att jag inte är besviken! De blev faktsikt massa med massa lyckat trotts att jag lyckades bränna första satsen.... Men shit happens, mumsiga blev de i alla fall! 

bananpannkakor

2013-04-21 / 17:48:42
Alla pratar om dessa bananpannkakor. Om hur gott det är. Kände mig extremt skeptisk då jag inte var så sugen på att äta massa dietmat... Men å andra sidan ÄLSKAR jag banan. Så jag var hekt enkelt tvungen att pova jag också. Jag älskar ju vanliga pannkakor, typ över allt annat, men detta är en helt annan grej. Smakar inte som pannkakor at all, så väntar man sig det blir man kanske besviken. 
 
Så här gjorde jag; 
Jag började med att mosa en halv banan ordentligt med en gaffel. Sen vispade jag ner ett ägg och stekte i lite smör. De faller lätt sönder så gör de inte så stora och stek på ganska låg värme. Mums var det i alla fall, tillsammans med turkisk yoghurt, hallon och kokosflingor. Hade kunnat äta pannkakorna direkt ur stekpannan också, men det hade inte sett lika bra ut på bild! 

lite tillfälligt

2013-04-20 / 22:42:46
Kände för att fixa lite med designen på bloggen så nu har vi lite svartvitt för tillfället. Kommer fixa till den lite bättre sen men detta får duga for now. Mycket för trött för att orka koncentrera mig. Nu tittar jag på lite How I met your mother. Godnatt på er! 

tacos

2013-04-20 / 19:48:24
Efter veckan med matte, kemi, svenska och plugg så att jag ett tag trodde att jag skulle drunkna var det väldigt skönt med lite helg. Det blev lite tjejkväll hemma hos Johanna. Papporna var hemma hos oss på typ klassåterträff så det blidde jag, Johanna, mammor och Ellie. Myspys med tacos, let's dance och te! 

för att ta sig igenom gymnasiet

2013-04-18 / 20:47:43
För att jag ska ta mig igenom stressen behövs lite lugn musik. Har inte orkat blogga på sista tiden mitt i alla matte, kemi, stress och sjukdom. Nu är jag i vilket fall frisk, ÄNTLIGEN! Jag har dessutom fått börja spela volleyboll, överlevt ett kemprov (som jag tror gick massa bra) och det är vår ute. 
 
Jenny är på bra humör idag! 

godmorgon gymnasiet

2013-04-13 / 14:58:05
Sitter med en stor kopp te, så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, och pluggar kemi. Vet också att jag behöver plugga både svenska och matte också. Livet är segt just nu. Men frisk är jag i alla fall! Ska äntligen, äntligen få träna på måndag. Lycka! 

globen sky view

2013-04-07 / 11:36:26
I fredags hade vi oss en liten familjeutflykt. Vi åkte bort till globen och åkte upp i den ganske nya Globen Sky View. Man stod i en bubbla som man kan säga åkte på räls. Man fick åka upp på toppen och sen vände man ner igen. Extremt stabilt så det var inte så läskigt. Från toppen kunde man se nästan hela Stockholm. Efter detta lilla äventys åkte vi och käka kebab. Så mätta att maten nästan kom ut ur öronen åkte vi hem igen. 
 
Tack och lov mådde jag bra under dagen men väl hemma kände jag mig sådär. Så nu ligger jag hemma i feber. Igen... Har varit sjukare nu under 2013 än vad jag varit under flera år. 
 

The perks of being a wallflower

2013-04-03 / 11:10:41
Bara titta på trailern. Jag har inga ord för att beskriva denna helt otroliga, underbara film. 

vårkänslor

2013-04-02 / 12:40:52
Efter att ha spenderat hela söndagen inne i stan med strålande sol så kan jag väl nu erkänna att våren är på väg. Eller kanske till och med här. Nackdelen är att det fortfarande är minusgrader under nätterna men det är väl bara att ha tålamod så får vi kanske sommar snart. Har i alla fall ätit året första glass och lunchat på trappan till konserthuset. Man kan inte göra annat än att ÄLSKA solen! 

påskfirande

2013-04-01 / 20:21:20
Först på förmiddagen kom Johannas familj över och hemma hos oss blev det lunch och äggmålining. sen tog vi en promenad i solen över till deras hus. Pyjamas, film, underbar mat, mer film och godis. Helt underbart helt enkelt. Vi såg på två filmer som sagt, Argo och en som hette Bröllop i Italien. Båda filmerna var jättebra. Har velat se Argo så himla länge och jag blev inte besviken! Så spännande var den!