Nu har jag påsklov

2013-03-29 / 22:33:27
Yaaaaaay! Kan inte ens börja beskriva hur lycklig jag är över lite ledighet. om man då bortser från att ja har massa skola med mig hem.... Men det har jag valt att bortse från den här helgen. Det kan jag ta itu med under veckan! Imorgon blir det påskfirande med fina kompisar, massa godis och roligheter. The camera Will be joining us, så det blir bilder här också sen. 
 
Nu ska jag se lite How I mer your Mother i sängen. Jag älskar att ha lov!

lite lycka

2013-03-24 / 14:29:47
Tog mig en liten tripp till Akademibokhandeln med Johanna och Ebba. Hade nämnligen ett presentkort där. Kände att jag ville läsa Beautiful creatures innan filmen kommer. Ser väldigt mycket fram emot detta!

uppskattar er som fortfarande är kvar

2013-03-24 / 13:29:40
Ja ni är helt enkelt bäst. Drunknar lite i plugg nu innan lovet och ovanpå det har jag varit förkyld i fyra veckor typ. Detta resulterar i ingen volleyboll och en ledsen Jenny. Jag vill bara spela volleyboll, NU! Helgen har i alla fall varit mysig. Fredagen inhöll bio med finaste Ebba och Johanna. Sen sov jag hos Ebbis och igår blev det bio med mamma, pappa och Ellinor. En riktigt familjekväll. 
 
Det behövdes för idag blir det innesittande. Jag ska plugga hela dagen. Muntert. Har brecis gjort instuderingsfrågor till samhällskunskapen och nu ska jag gå vidare och skriva min debattartikel som ska vara inne på tisdag. Yippie...

matteplugg och våfflor

2013-03-18 / 20:55:31
Hade studiedag en måndag. Måste nästan vara den bästa känslan på jorden. En längre helg helt enkelt. Idag annordnades det våffelbrunch med några kompisar. Vi hade verkligen fixat allt det där godaste. sötaste och mumsigaste som man borde äta när man ska fira ledighet. Våfflor, grädde, sylt, nutella, bananer, smoothie, kladdkaka, hallongrottor och chokladbollar. Trotts lite filmtittande fick vi faktiskt en hel del plugg gjort också. Duktiga tjejer! 

en sån där iskall morgon i mars

2013-03-16 / 12:43:01
För exakt ett år sedan var det 7 grader i Stockholm. Nu när jag vaknar på mornarna är det -10 eller kallare. Vadå vinter? Jag vill ju ha vår nu! Och ännu hellre sommar. Men vädret är i alla fall inte att klaga på. Flera dagar i rad har det nu varit strålande sol, synd med kylan bara... 
 
Tog med kameran på min lilla tur till skolan eftersom ljuset var så fint. Nackdelen var att jag samtidigt hade bottom så hälften av bilderna är suddiga. Just my luck. Men dessa blev i alla fall bra! 

no pictures

2013-03-14 / 20:19:30
Har lovat mig själv att fota mer i helgen! Bloggen blir så mycket tråkigare annars. Dessutom vill jag själv ha massa fina bilder att titta tillbaka på. Veckan har varit poppad med plugg. Trodde jag skulle drunkna ett tag. Fast i och med att jag varit sjuk och strandad hemma i huset så har jag trots allt hunnit med allt utan stress. 
 
Nu sitter jag och tjurar, vilket jag är ganska bra på av någon anledning. Tvättade ett par nya pyjamasbyxor som jag avgudade på grund av deras extrema mjukhet. Problemet var att de luddade sönder.... Vet inte om det är de som har luddat eller om vi råkat tvätta dem med något luddigt eller som mamma sa; 
Det fina tyget kanske drar till sig ludd.... 
Tycker ändå det är tråkigt när man köper något nytt, som dessutom är lite dyrare och du tvekar lite, och sen ser det ut som bajs efter en tvätt ändå...
 
Nä nu har jag tjurat klart, eller klagat klart. Ikväll blir det de sista semlorna vi hittade i frysen. Mamma åkte och köpte grädde och mandelmassa och nu ska vi ha världens bästa mysstund! 

lite musik i bloggtorkan

2013-03-12 / 20:50:45
 

för att jag igår tog världens finaste bild

2013-03-10 / 18:57:28
Ebba och hennes fina vovve Viggo har sig en liten kramstund. 

ytterligare en gång...

2013-03-10 / 10:50:35
...har jag inte bloggat på fyra dagar. Skola, förkylning, trötthet och en bra bok kom ivägen. Igår spenderades kvällen med ett mysigt, härligt tjejgäng hemma hos Ebba. Det blev en megastor fruktsallad, mello-tittande men även tillverkande av Harlemshake videos. Lägger upp lite bilder senare. Nu ska jag återvända till en kopp te och min bok! 

mysigaste tröjan

2013-03-06 / 20:50:59
Hittade ytterligare ett användningsområde för min nya skjorta. Varför inte ha den under en mysig tröja? Och vad är mysigare än mammas oversized Harvard tröja? Min mamma har dock inte gått där - men det är coolt nog att äga en, Tror mamma fick tröjan av sin morbror - som inte heller gått på Harvard, haha! Men en mysig kombination idag i alla fall - inflr muntliga nationella i matte... 
 
Slutade tidigt, vid 12.25 så jag hann äta lunch, göra syntest inför körkortet, plugga lite matte och ha provet innan dansen började vid halv fem. Temat på provet var mönster, så man blev tilldelad ett mönster. Sen skulle man avläsa det, hitta en formel och para ihop det med en graf. Toppen, toppen! 

första gången på mycket länge

2013-03-05 / 20:51:48
Har dagen till ära målat naglarna för första gången sen i somras. Tycker egentligen inte om att ha nagellack, vill bara pilla bort det. Men idag kände jag bara för det. Men för att vara på den säkra sidan målade jag bara en nagel, hoppas jag kan låta det sitta kvar. 

sportlovet var då slut

2013-03-04 / 19:39:57
Känns ändå helt okej nu efter första dagen tillbaka i skolan. Fick inte vara med på idrotten på grund av min hosta som aldrig vill ge sig, men jag missade ingenting viktigt. Annars flöt dagen på som  om man aldrig varit borta. Tycker alltid att det blir så efter lov. Ledigheten går alldeles för fort och sen är det som om den aldrig exsisterat. 
 
Efter skolan åkte jag till centrum och fikade lite med fina små tjejor, men ingen shopping denna gången. Hittade ingenting kul, nyttigt för plånboken. Kan ju inte träna då heller, vilket suger, men förhoppningsvis är jag frisk snart... Nu blir det te med syrran, onepiece och The Sims - världshistoriens bästa dataspel. 

lite shopping från HM

2013-03-03 / 14:58:03
Jag håller alltid vad jag lovar, så nu blir det bild på det jag inhandle under skåneresan. Det blev en skjorta från HM - 199 kr och sen en kofta från Divided - 99 kr. Härligt med lite nytt nu inför våren.