hotellmys

2014-02-28 / 13:48:19
 
Nu är det bara tre dagar kvar på lovet. Ett lov där jag spenderat massa tid i sängen och sett en säsong av Game of Thrones. Dessutom har jag hunnit läsa en hel del vilket jag i stort sett aldrig hinner med eller orkar längre. Visserligen har jag haft lite plugg att göra (som jag inte gjort än) men det är verkligen minimalt lite. I alla fall man jämför med slutspurten jag hade precis innan lovet. 
 
Igår drog jag, världens bästa syster och vår underbara mamma in till stan. Det blev asiatisk lunch och sen massa shopping. Jag köpte mig en ny fin klänning, en kofta och lite underkläder. När vi kom tillbaka, helt slutkörda, till hotellet bytte vi alla om till pyjamas och det blev Room Service till middag. Det var en extremt härlig och rolig upplevelse. Haha! Jag har aldrig gjort så innna. Sen när man har ätit klart så ställer man bara brickan med all disk utanför dörren. Mums var det också. Det blev en kväll med TV-tittande, godis och mys på hög nivå. 
 
Mitt morgonbad och frukosten går inte ens att beskriva. Så extremt underbart bara. 
 

det är bland böcker jag hittar mina förebilder

2014-02-25 / 10:33:42
 
                   
 

vårkänslor

2014-02-24 / 19:29:44
 
Igår var det sol och vårjackor. Idag var det nästan 10 grader och min första springtur. Jag anar vår. Man hör fågelkvitter och ser blommor här och där. Tycker att det är dags för Ronjas vårskrik nu!

vi firade ebba med skratt och vacker sång

2014-02-22 / 15:26:10
 
Igår fyllde som sagt min fina Ebba Blebba Bus 18 år. Känns så overkligt att vi är vuxna nu,båda två. Jag begav mig till Ebba vid tolv för att hjälpa henne fixa till det sista innan alla andra kom vid ett. Eftermiddagen spenderades med tårtätande, hockey-semi, skratt och sällskapsspel. Och så självklart paketutdelning. Det var en riktigt rolig dag. Jag tror Ebba till och med uppskattade vår otroligt vackra sång! Haha!

ja må hon leva

2014-02-21 / 10:46:37
 
Det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är över att ha fått träffa dig och lära känna dig. Jag är så lycklig över att kunna räkna dig som en av mina allra bästa, sötaste, underbaraste, närmaste knasigaste och finaste vännerna jag har. Och idag fyller du, finna Ebba Blebba Bus, 18 år. Vi är inte små längre, du och jag. Från och med idag är vi båda "vuxna", i alla fall till åldern. I övrigt tror jag att både Ebba och Jenny har en liten femmåring innombords. 
 
Vi ses snar, fina fina kompis. Då ska vi fira ordentligt. 

jag kan se ledighet

2014-02-18 / 15:18:13
Dagen har varit kort men jag är ändå så trött... Började 10.30 och slutatde 14.05 men nu sitter jag halvdöd ed en kopp te. Ska på teater mot kvällen och sen direkt till träningen, så jag kommer att vara ännu mer död senare. Men jag har en glad nyhet - Bara.....två.....skoldagar....kvar.... Sen är det äntligen lov. Idag skrev jag mitt näst sista prov innan sportlovet och det sista skriver jag på torsdag. Sen har jag hela fredag ledigt också, så nu är det verkligen nära. Sen har jag en dryg vecka att spendera sovandes och ätandes. 
 
 

årets första semlor

2014-02-15 / 20:13:00
 
Idag har vi bakat. Så nu blir det årets första semlor och te framför mello. Vi har dessutom ätit massor med sushi till middag. En riktig myskväll med syster och mamma helt enkelt. 

musik

2014-02-15 / 10:43:00
Car Radio - Twenty One Pilots

Ode me to Sleep - Twenty One Pilots

Migraine - Twenty One Pilots

Guns for Hands - Twenty One Pilots

Morning selfies

2014-02-11 / 12:41:27


Sitta ensam i ett rum med bara en uppsats att skriva och en mobilkamera nära till hands kanske inte var en så bra idag. Jag ville gärna prioritera telefonen. Den var roligare, bidrog med mer underhållning. 

Det var min morgon det. Nu har jag bara en lektion kvar sen bär det av hemmåt. Jag kanske äntligen ska få den där bajsuppsatsen överstökad i eftermiddag. Så kan jag äta Subway-middag utan dåligt samvete. 

ja, nu var man 18 år och nästan vuxen

2014-02-09 / 20:45:26
 
Igår fyllde jag 18. Nu ska jag vara vuxen. Myndig. Rösta. Jag känner mig dock fortfarande som fem år gammal innombords. Det känns som om det var igår jag sprang runt i rolsa-blommiga tights. Födelsedagen firades dock ordentligt. Blev väckt av allsång på morgonen då mamma och pappa kom med bullar, te och paket. Sen bar det av in till stan för helt underbar brunch. Jag åt mig ordentlgt mätt på lax, räkor, minihamburgare, våfflor, pannkakor och sötsaker. Ett glas champange fick avsluta min förmiddag. 
 
Sen hem, fixa och dona. Jossan, Johanna och Alice kom och hjälpte mig med maten och sen blev vi 18 tjejer. Massa skratt, god mat, tårta. Jag är en glad 18-åring nu. Jag har så många otroligt fina vänner! 

Idag har jag nästan bara stress-historier att bidra med

2014-02-06 / 07:26:57
Inget bloggande sedan i fredags. Fy Jenny, det är inte bra! Men nu sitter jag här, med mobilen, i väntan på att min dator ska vilja sammarbeta med mig. Tänkte försöka skriva lite på min uppsats, men det går ju bara om tekniken vill vara på min sida denna morgon. 

Ska försöka ha uppsatsen klar tills o helgen, så kan jag spendera sista dagarna med att bara rätta. Får dock se om jag hinner pch orkar. För tiden går ju så fort när man har "kul". Imorgon blir det fysikprov, sen två prov på måndag, ett på onsdag, kursprov på fredag och sen uppsatsjäveln. Ursäkta ordval. 

Nu kommer de icke stress-relaterade historierna. Följande dagar ska jag; 
- på filmmys med klassen
- fira min 18-års dag med brunch inne i stan
- fira min 18-års dag med partaj hemma med massa polare
- spela volleyboll
- sova